Start en webshop som gravid

03/01/2019 0 Af Bjarke

Internethandel, eller e-commerce, er en stor del af hverdagen, og mange prøver derfor kræfter med at starte deres egen webshop for at bruge det som en ekstra indtægtskilde. Det kræver dog, at man først finder ud af, hvilken webshop løsning, man skal bruge, så man kan knække koden og skille sig ud fra de mange andre webshops, der er at finde, så man kan tjene penge på sin webshop. Har du altid drømt om at have din egen webshop, så er det oplagt at bruge noget af din graviditet på at starte den op. Mens du er gravid, har du en del tid, som skal bruges på noget, og det kan sagtens være en webshop.

 

Når ventetiden bliver lidt lang og uudholdelig har du masser af tid til at sætte dig ind i e-commerce samt hvilken webshop løsning, du skal vælge. Det er en fornuftig måde at bruge tiden på, og på længere sigt kan arbejdet sagtens bære frugt; hvis alt går godt, kan man tjene nogle ekstra penge, som kan bruges på de mange udgifter, der følger med, når den lille kommer til verden.

 

Vil du have succes med e-commerce, skal du først og fremmest sælge nogle produkter, der er efterspørgsel på. Derudover skal du kende kunderne godt. Du skal kunne sætte dig i deres sted, for at give dem lyst til at blive ved med at handle i netop din webshop frem for de mange andre, de også sagtens kan finde frem til ved hjælp af et par klik.

 

For at give kunderne lyst til at blive hængende, skal du vælge en god webshop løsning, som er æstetisk tilfredsstillende, så kunderne har lyst til at klikke rundt på siden. Det er dog vigtigst, at siden først og fremmest er nem at finde rundt i. Der er intet værre end at komme ind på en webshop, der er rodet og umulig at finde rundt i. Så giver kunderne op og finder et andet sted at handle.

 

Alt dette kan du med fordel bruge tid på at sætte dig ind i under din graviditet, så du kan opfylde din drøm om at starte en webshop.