Skab et hyggeligt hjem med brugskunst

09/01/2019 0 Af Bjarke

I de lange og mørke vintermåneder er der ekstra stort behov for masser af hygge. Hyggen kan blandt andet findes i hjemmet, hvor varme tæpper og stearinlys er på deres helt rette plads, når der er mørkt i flere timer om dagen, end der er lyst, og når vejret er koldt.

Vil man bringe den danske hygge ind i sit hjem, skal man starte et sted, og det kan blandt andet være med indretningen. Her er brugskunst et must. Når man skal skabe et hyggeligt hjem, har hjemmet kun godt af små pyntegenstande, hyggelige potter og vaser, bløde tæpper og puder på sofaen. Alle disse ting pynter i ethvert rum i hjemmet, og de fleste af dem har samtidig også brugbare funktioner, og er derfor ikke spild af plads.

I løbet af vinteren vil de fleste sikkert opleve at tage af sted hjemmefra, mens det er mørkt og komme hjem igen om eftermiddagen, når det er mørkt. Derfor kan man med fordel skabe en masse lys i hjemmet ved hjælp af stearinlys og lamper. Det er også noget brugskunst, som både er brugbart og som pynter. Og så er det ovenikøbet også rigtig hyggeligt med stearinlys – både som pyntegenstande og når de er tændte.

Noget helt andet, der også skaber hygge i hjemmet, er stueplanter. De giver lidt farve og liv i rummet, og kan med fordel plantes i nogle pæne potter.

Hvis der er nogen, der har forstand på at producere brugskunst, der kan skabe hygge i ethvert hjem, så er det hos Ib Laursen. Køb Ib Laursen her, hvor du finder alt, der kan være brug for i et hyggeligt hjem.

Man finder blandt andet lys, tæpper, stearinlys, lysestager og lamper, der som sagt i den grad bringer hyggen ind i hjemmet, men derudover også giver hjemmet personlighed. Personlighed i hjemmet er også med til at skabe en hyggelig stemning, og det garanterer, at man føler sig rigtig godt tilpas, og dermed er afslappet.