Sådan lærer du din baby at gå

Sådan lærer du din baby at gå

11/03/2014 0 Af Bjarke

Trin 1

Eliminere spædbørn vandrere fra dit hjem; bede om, at dit barns andre omsorgspersoner også undgår disse farlige indgreb. American Academy of Pediatrics (AAP) advarer om, at spædbørnsvandrere på trods af almindelige misforståelser forsinker et barns evne til at gå ad flere uger eller måneder. Spædbørn vandrere forårsager også hundredvis af skader hvert år; AAP støtter et landsdækkende forbud mod alle spædbørn vandrere med hjul.

Trin 2

Giv dit barn et push-toy, som f.eks. En spilleplæneklipper, indkøbskurv eller støvsuger. Disse legetøj giver en baby med en understøttende struktur til balancering, samtidig med at den opmuntrer til udviklingen af ​​muskelmuskulatur og sund koordinering.

Trin 3

Hold dit barns fødder nøgne, når han er hjemme, især når han forsøger at gå med sit push-toy. Støvler og sneakers forringer barnets balance. Hvis du er bekymret for temperaturen i dit hjem, kan et par sokker med ikke-skindsål holde babyens fødder varme uden at skade hans udviklingskoordinering.

Trin 4

Opmuntre dit barn til at stå eller krydse mod møbler. Placer dit barns favoritlegetøj på en sofa, osmannisk eller kort bord og udfordr hende til at hente det. Forstå, at hvis et barn ikke er fysisk i stand til at stå eller køre, kan denne opmuntring måske ikke lykkes. Hvis hun ikke selv kan nå genstanden, vær ikke bange for at hjælpe hende. Påmind hende, at hun har din godkendelse og accept uanset hendes fysiske evner.

Trin 5

Kontakt dit børns børnelæge, hvis han ikke forsøger at stå ved 12 måneder eller ikke kører langs møbler med 15 måneder. Heidi Murkoff siger, at de fleste sene vandrere simpelthen ikke er interesserede i at gå; dog kan en betydelig forsinkelse kræve fysioterapi eller andre interventionsteknikker. Hvis du har bekymringer over dit barns udvikling, skal du diskutere dem med en kvalificeret børnelæge eller børneudviklingsekspert.