Sådan kommer du bedst igennem dit barns første år

02/07/2020 0 Af Bjarke

Der er ikke nogen tvivl om, at det er det første år af dit barns liv, der er mest hårdt for dig som forælder. Der er rigtig mange børn, der ikke er ret gode til at sove igennem om natten, og som ofte vågner og enten skal trøstes, skiftes eller have noget mad.Det er en rigtig hård tid for forældrene, for de er slet ikke vant til at skulle overleve på så lidt søvn. Det er derfor rigtig vigtigt, at du har de bedste redskaber til at kunne komme igennem det første år med din lille baby, for herefter bliver det meget nemmere. Dermed ikke sagt, at det første år ikke også er helt magisk og fantastisk, for det er det største nogensinde at blive forældre.

Sørg for at købe alt det, du har brug for, på nettet

Det kan være rigtig svært at overleve på den minimale søvn, der er meget almindelig for nybagte forældre. Derfor er det en god idé, hvis du sørger for selv at kunne få nogle middagslure i løbet af dagen, mens dit barn alligevel også sover. Det er ikke så almindeligt for voksne at sove til middag, men når du har en lille baby, er alt tilladt!

Samtidig er det en rigtig god idé, hvis du netop lader dit barn være meget hjemme, når det er tid til at sove middagslur, da det ofte er nemmere for de fleste babyer at finde ro, når de får lov til at være i vante omgivelser. Så snart du har lært dit barn lidt at kende, begynder du også at lægge mærke til den rutine, dit barn hurtigt falder ind i, og der er smart at planlægge din dag rundt om denne.

Når det er tid til at købe nyt tøj til dit barn – og det er det ofte, da de vokser ekstra meget det første år – er det derfor smart at ordne det online. Du kan hos Houseofkids finde noget af det sødeste børnetøj i den bedste kvalitet, der virkelig vil klæde dit barn.

Gør det nemmere at have dit barn med rundt

Når du lige er kommet over de første par måneder med den lille ny, kan det være en god idé at begynde at komme mere ud igen. Det er rigtig vigtigt, at du forsøger at holde lidt fast i visse dele fra dit gamle liv, så du kan mærke, at du stadig har din egen identitet.

Det betyder naturligvis, at du nu skal kunne gøre alle de samme ting som før – blot sammen med din baby også. Når du gerne vil ud, er det en rigtig god idé at have en slynge eller bæresele til din baby, så du frit kan gå rundt og samtidig have dine arme fri.

Der er rigtig mange fordele ved at have en slynge til dit barn, og du kan finde et stort udvalg af netop slynger hos Sneglehuset.com, hvor du også kan lære meget mere om, hvorfor slynger er smarte.