Sådan finder du de bedste julegaver til dine børn

Sådan finder du de bedste julegaver til dine børn

27/11/2018 0 Af Bjarke

Julen er hjerternes, familiens og hyggens fest, og dine børn er sikkert helt oppe at køre over udsigten af juleaften, der kan spejdes ude i horisonten.

Børn er vilde med alt omkring julen, og de nyder maden, gaverne og julekalenderne i TV, men også i spiselig form. Det er nok den mest festlige måned på hele året, og det varmer i ethvert forældrehjerte at se de små julelys i børnenes øjne, som lyser utrolig klart i perioden. Men selvom det kan være en fest, kan det som forældre være en dyr omgang med gaverne, hvis du skal finde lige det, børnene vil have, fordi det kan sagtens være, at de ikke har tænkt på pris, da de lavede ønskesedlen.

Dog har vi her nogle gode tips til dig, så du kan finde mange af julegaverne til dine børn på tilbud og dermed finde de gode gaver, men til færre penge.

Black Friday

En forbrugerfest uden lige er kommet til vores land, og skal du spare penge på gaverne op til jul, sidder du klar med ønskesedlerne på denne dag. De fleste butikker kører med rabatter mellem 20% og 80%, hvorfor du hurtigt kan gå hen og spare rigtig meget, men samtidig give dit barn lige den gave, han eller hun har drømt om.

Black Friday er dagen efter Thanksgiving, og hvert eneste år kan du lige så godt sætte et kryds på denne dato, hvis du vel at mærke vil spare penge. Og du tænker måske, at det lyder kaotisk at rende rundt i gågaden på en så travl dag. Du kan være helt rolig, da alle webshops ligeledes er med på bølgen, så du kan faktisk handle hjemme fra din sofa, hvis du har lyst.

Juletiden kan være dyr, men spar penge med disse råd eller følg dette link og få flere gode råd.

God jul.

Hold øje med medlemsrabatter og andre kampagner

En tilbudsjæger har altid øjne og ører åbne, og når det kommer til de mange julegaver, kan det hurtigt betale sig, når du opdager, hvor meget du faktisk kan gå hen at spare.

Op til julen skal du holde øje med medlemsrabatter i de butikker, hvor du er tilmeldt, ligesom du kan holde øje med, hvilke fordele du kan nyde, hvis du ender med at tilmelde dig et sted – ofte lokker de med store rabatter for at få nye kunder til. Udover medlemsrabatter vil du på webshops ofte have mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve og dermed modtage rabatkoder som tak for dette.

Det kører langt de fleste store webshops med, da de således kan sende deres kampagner ud til dig også. Husk dog, at du altid kan afmelde dig efter, hvis du fortsat ikke vil modtage det.

Brug sammenligningssider

Pricerunner er det bedste eksempel, men faktisk findes der flere sammenligningssider, hvor du kan indtaste et bestemt produkt, hvorefter søgemaskinen spytter den billigste mulighed ud. Det er så simpelt, som det lyder, og alle kan finde ud af det.

Et grundlæggende råd er bare, at du altid kører produktet forbi en sammenligningsside, inden du handler, selv hvis du finder et produkt på tilbud – måske har andre bedre tilbud.