Oplev havet med børnene på en eksotisk ferie

30/03/2019 0 Af Bjarke

Påskeferien nærmer sig, og ønsker du at opleve havet på en eksotisk ferie med din familie, så kan Thailand være din næste feriedestination.

Rejser du til Thailand har du mulighed for en lækker ferieoplevelse, især hvis du er interesseret i at dykke og opleve havets mange flotte vinkler. Koh Tao er et sandt paradis for både dig, der ønsker at tage et dykkerkursus og for dig, som allerede har et dykkercertifikat.

Koh Tao er et vanedannende ferieparadis, hvor især mange backpackere har det med at blive flere uger. Over vandoverfladen er Koh Tao en hyggelig ø omringet af turkisblåt vand. Denne ø er det klart mest populære sted i Sydøstasien, når det handler om dykkertræning.

Øen er en unik perle med hvide sandstrande, palmer og flere bugter, du kan slappe af ved. Stemningen på ferieøen er fantastisk. Folk kommer for at dykke, feste, slappe af og hænge ud i en af de mange barer bygget af bambus.

Revet omkring øen har tidligere været beskadiget, men efter en større indsats for at genopbygge det og beskytte det fremadrettet, trives fisk og koraller igen på bedste vis.

Dykkerstederne kan tilbyde beskyttede rev med smukke koraller og god sigtbarhed. De fleste steder vil der være lavt vand og næsten ingen strøm. Det er med andre ord perfekte forhold for begyndere, der enten skal tage dykkerkurser eller lige har fået sit certifikat.

De fleste af dykkerstederne kan nås med maksimalt tyve minutter i båd. Er du heldig, så kan du i løbet af året se hvalhajer, rokker og havskildpadder. Skal du tage et dykkerkursus, så kan du sammen med din dykkerinstruktør opleve et kursus, som er nemt, sjovt og meget givende. På den måde er det også perfekte forhold, hvis dine børn skal lære at dykke, da det ikke kræves, at niveauet er særligt stort, inden du begynder på dykkerkurset.

Dykkerkursus eller ej, så er Koh Tao en god destination for din kommende påskeferie. Det er et sandt paradis, som du ikke vil undgå at elske.