Navneskilt til postkasse og korrekt placering – Hav styr på familiens postkasse

02/01/2019 0 Af Bjarke

Du har selv ansvaret for, at din postkasse er placeret korrekt og er lettilgængelig, så det er nemt for postbuddet af levere post. Navn til postkasse er også et krav, og kan løses med et navneskilt eller klistermærke til postkasse. Læs her, hvordan du på bedste vis sørger for, at alt ved din postkasse er, som det skal være.

 

Korrekt placering af postkassen

Der er visse regler for, hvordan en postkasse skal være sat op, og de er vigtige at følge, for ellers har postbuddet ret til at nægte at aflevere posten. Det vigtigste er at sørge for, at postkassen er placeret helt ude ved vejen. Derudover skal den være placeret sådan, at den er let at nå og komme til, så posten let kan puttes i den.

 

Navn og nummer

Reglerne for navn på postkasse lyder, at alle postmodtageres navne skal skrives på postkassen; for eksempel med et navneskilt eller klistermærke til postkasse, så det ikke bliver ødelagt af vind og vejr. Man skal som minimum angive efternavn og forbogstaver, og børnenes navne skal også med. Husnummeret skal også angives, og hvis man bor i etageejendom, skal etage og lejlighedsnummer også angives på et navneskilt til postkassen. Navneskilt postkasse er én måde at løse det på, men postkasse stickers er også en god idé, hvis man ikke har lyst til at fastgøre et aluminiums navneskilt til postkasse på sin postkasse.

 

En klar fordel ved postkasse stickers er, at de er lette at sætte på og ligeså lette at skifte ud, hvis man flytter, skal have nyt navn til postkassen eller blot trænger til forandringer. Det er vigtigt, at de postkasse stickers, man vælger, er i god kvalitet og kraftige nok til, at de ikke blive ødelagt af regnvand eller falmer over tid.

 

Et klistermærke til postkasse kan fås i rigtig mange varianter. Man kan for eksempel vælge at få motiver eller sjove tegninger af alle familiemedlemmerne på sine postkasse stickers, eller man kan nøjes med kun at have navn på postkassen og husnummeret stående ved siden af.