Lån til skønhedsoperationer

Lån til skønhedsoperationer

28/04/2018 0 Af Bjarke

I den vestlige del af verden, og selv sagt også her i Danmark, har der de sidste ca. 10 år været en massiv vækst i antallet af mennesker som får foretaget skønhedsoperationer. Godt nok er kvinderne overrepræsenteret i disse statistikker, men også mændene følger godt med. En af de klart mest udbredte og populære operationer er såkaldte brystoperationer. Under denne kategori er både brystforstørrende operation, reduktion af bryst og brystløft. Faktisk anslås det, at om få år vil hver 5. Danske kvinde over 18 være brystopereret.

Langt de fleste må betale ud af egen lomme og henvende sig på et privathospital, hvor man kan føle sig i trygge og professionelle hænder. Faktisk er mange implantater i dag af så høj kvalitet, at de kan holde sig pæne i op til 30-40 år.

Men en brystoperation er som bekendt noget af en stor udgift, netop fordi det er et område hvor langt de fleste, heldigvis, ikke vælger at gå på kompromis med kvaliteten. Prisen for en brystforstørrende operation spænder typisk fra 30.000 – 40.000 kr.

Hvis økonomien ikke er til det, men drømmen om større og pænere bryster er enorm, så kan det være en idé at låne til de populære brystoperationer.

En verden af dyre skønhedsoperationer

Vi lever i en semi-overfladisk verden, godt hjulpet på vej af de mange glamourøse billeder der hver dag postes på diverse sociale medie kanaler.  Jagten på det fejlfri og perfekte udseende er derfor for mange større end nogensinde før.

Fitnesscentrene melder om konstant stigende medlemsantal og kost guruer og diætister har kronede dage. Men så er der alle de ting, vi ikke kan ændre på ved hjælp af træning og sund kost. I dag er det nemlig muligt at reducere rynker og linjer ved hjælp af botox, at få større læber ved at bruge restylane, at få slankere mave ved en fedtsugning eller få en flottere bagdel via et såkaldt numseløft.  Mulighederne er uendelige – men skønhedsoperationer kan trække store veksler på din økonomi. Overvej derfor at tage et kviklån, hvis du mangler penge til den skønhedsoperation du går og drømmer om.

Nok kan en brystoperation holde din bryster flotte i mange, mange år frem i tiden, men ting som botox og restylane skal typisk holdes ved lige 3-6 gange om året.

Tag dig derfor god til at undersøge markedet grundigt. Først og fremmest er det essentielt, at du finder et sted, hvor du stoler på kvaliteten, hygiejnen og det endelige resultat. Derudover er det også væsentligt, i hvert fald for din privat økonomi, at du finder et sted der kan tilbyde konkurrencedygtige priser. Husk dog på, at det ofte er værd at betale prisen for det bedst mulige resultat.