Køb det perfekte tøj til din mand

30/01/2019 0 Af Bjarke

Det er vigtigt, at din mand er pænt klædt på både til fest og til daglig. Men er du i tvivl om, hvad du skal give ham i fødselsdagsgave? Læs med her for at få et par gode tip.

 

Nemt, det er det ikke altid, når du skal købe tøj til mænd. Især ikke din kæreste eller din mand. Du vil rigtig gerne have en mand, der er velklædt, præsentabet og lækker. Men hvordan finder du det perfekte tøj, som både du synes, han ser skidegodt i, og som han godt kan lide at have på?

 

Du skal finde det perfekte tøj til din mand i fødselsdagsgave. Sådan gør du:

 

1: Få inspiration fra nettet

 

Nettet er spækket med tøjsider alt fra https://www.mr.dk/ til asos. En god start er at åbne computeren og få inspiration fra de forskellige tøjkollektioner på nettet. Du kan finde meget flot tøj til mænd, men på nettet får du hurtigt et godt overblik over de mange forskellige typer af tøj og dets priser. Især MR.dk har mange flotte kollektioner, der er værd at gennemse.

 

2: Tag udgangspunkt i din mands tøjstil

 

Tøj til mænd findes i mange variationer, typer og stile. Din mand har en stil, som du højst sandsynligt er faldet for, så du skal naturligvis tage udgangspunkt i hans tøjstil, når du skal købe nyt tøj til ham.

 

På den måde sikrer du, at du både gør ham og dig selv glad, når du giver ham det perfekte stykke tøj til ham i fødselsdagsgave.

 

3: Dobbelttjek størrelserne inden køb

 

Inden du køber tøjet til din mand, så dobbelttjek hans tøjstørrelser. Der findes ikke noget mere trist for hverken dig eller din mand, end at gaven er købt i en forkert størrelse. Undgå at varen skal byttes ved at tjekke hans klædeskab for størrelse, inden du trykker ”køb”.

 

4: Køb og pak ind

 

Når du har fundet den rette inspiration og det helt perfekte tøj i den rigtige størrelse, så er det sidste du skal gøre blot at lægge tøjet i indkøbskurven og betale. Hvis du køber tøjet på nettet, så sørg for at få det leveret i ordentlig tid, så du kan nå at pakke gaven ind. Køber du det i en tøjbutik, så kan du spare indpakningspapiret og få butikken til at pakke det flot ind for dig.