Indret varebilen som et børneværelse og få orden i tingene

31/01/2019 0 Af Bjarke

Er der rod i systemet, når du åbner din varevogn. Så få styr på rodet ved at indrette din varevogn på en brugervenlig måde.

 

Kører du rundt i en varevogn på arbejdet, men er du træt af, at du ikke har styr på, hvor du finder de forskellige ting. Har du ikke indrettet din varevogn, eller har du brug for at genindrette den, så du kan få orden i tingene?

 

Så gælder det om at få styr på din bilindretning med de rette bilinventar. Vi giver dig her nogle gode råd med på vejen til at indrette den på en god måde.

 

En unik bilindretning

 

Du kan indrette din varevogn med en unik bilindretning i træ. Det har flere fordele. Blandt andet er det støjdæmpende, hvis du får lavet din bilindretning i træ. Du slipper hermed for larmen fra metal mod metal. Ved at indrette din varevogn rigtigt kan du også skabe mere plads. Hvis hele bilens længde og bredde bruges, får du det optimale antal hyldemeter, og på den måde sikrer du dig et større lager i bilen. Du kan også have værktøj og flere reservedele med, hvis bilens indretning laves i et letvægtsmateriale som træ. Og til sidst vil du spare penge i det daglige. Får du styr på dit udstyr ved den rette indretning, så vil dit værktøj og reservedele ikke falde ned og gå i stykker, da de vil have deres faste plads på hylderne.

 

Sådan bestiller du

 

Først og fremmest kigger du på https://varebil-inventar.dk/ og lader dig inspirerer. Du kan bruge kontaktformularen på hjemmesiden eller kontakte varebil-inventar.dk ved at ringe eller sende dem en mail. De vil ud fra dine behov hjælpe dig med at finde den bedst mulige indretning, der giver mening i forhold til netop din situation.

 

Når du har kontaktet dem og fortalt dem om dine behov, så vil de udarbejde en tegning og give dig en pris på din indretning. Godkender du begge dele, så vil de komme forbi og montere indretningen for dig.