Indret et praktisk børneværelse

29/08/2019 0 Af Bjarke

Et børneværelse skal selvfølgelig have masser af plads til leg og sjov, men det skal også være praktisk. Opbevaring og god plads skal der være meget af, og så skal børneværelset selvfølgelig også bære præg af en hyggelig og stilrig boligindretning.

Pynt og hygge

Boligindretning handler om langt mere end at finde nogle flotte møbler. Der skal nemlig også være pynt på væggene, for eksempel i form af plakater eller billeder, så der bliver skabt noget hygge og personlighed i rummet. Du kan købe plakater hos Roomformore.dk, hvor du også finder meget andet boligindretning.

På børneværelset må der meget gerne være nogle flotte farver og masser af personlige ting, så boligindretningen bærer præg af, at barnet bor der. Er dit barn kreativt, kan du eksempelvis bruge nogle hjemmelavede kreationer eller tegninger som pynt ved at stille det frem i stedet for at gemme det væk i skuffer og skabe. Tegningerne kan for eksempel erstatte nogle plakater, så værelset får endnu mere personlighed. 

Opbevaring – udnyt væggene

Børn har utroligt mange ting, der skal være plads til på ét lille værelse, og derfor er man nødt til at gøre, hvad man kan, for at få plads til det hele på en praktisk måde. Reoler og opbevaringskasser er praktiske, men da de tager meget af gulvpladsen, kan man med fordel udnytte væggene. På de dele af væggene, der ikke er optaget af plakater, kan man hænge hylder eller knager op, så man skaber endnu mere opbevaringsplads. Knager fra Roomformore.dk kan du bruge til at hænge overtøj op på, men noget legetøj kan måske også tåle at hænge på knager i stedet for at være pakket ned.

Praktiske møbler

På børneværelset skal der naturligvis være nogle fede møbler – for eksempel nogle fra Egon Eiermann. Du kan finde stole og borde fra Egon Eiermann hos Roomformore.dk. Blandt andet kan du her finde skriveborde og skrivebordsstole, som muligvis kan passe ind på dit barns værelse. Så har dit barn også et sted, hvor det er muligt at være kreativ og sidde ordentligt. Egon Eiermann sælger også spiseborde og spisebordsstole, så I meget passende kan have matchende møbler i flere af hjemmets rum.