Hvad er en vuggemotor? Få svaret her!

06/01/2021 0 Af Bjarke

Der er sikkert mange forældre derude, som kan nikke genkendende til, at søvn er en mangelvare, hvis man har småbørn. Børns søvn er ikke altid sammenhængende, og varer ikke i de samme antal timer, som voksnes søvn gør.

Hvis I har et barn, som giver meget lyd fra sig om natten, så kan I sikkert opleve at skulle stå op mange gange om natten for at trøste. Ved at lave en lille investering, kan både give jeres barn og jer selv noget mere søvn. Det vil klart være en investering i ikke vil fortryde.

Kvalitets vuggemotor til vuggen

Det må klart være et af de bedste investeringer, I som forældre kan lave i jeres barns første leveår. Både I og barnet vil med en vuggemotor få en noget bedre søvn.

Vuggemotoren fungerer på den måde, at den tilkobles slyngen, som jeres barn ligger i og så gynger den roligt og blidt barnet i løbet af natten. Hvis I investerer i en MoonBoon vuggemotor, så får I både en god og sikker vuggemotor.

Som den eneste i Europa har MoonBoon vuggemotoren nemlig ikke åbninger i ophænget. Det er en vigtig sikkerhedsforanstaltning, som er værd at tage med, når der skal købes et redskab, som skal være i nærheden af dit barn i så mange timer uden opsyn.

Hvordan og til hvem kan vuggemotoren anvendes

Vuggemotoren kan anvendes til forskellige former for slynge vugge. Den passer til langt de fleste slyngevugger på markedet. Dit barn skal veje mellem 4 kg. og 15 kg. for at MoonBoon vuggemotoren kan anvendes.

Når de praktiske ting er på plads, så kan du købe MoonBoon vuggemotoren og tilkoble den til din slynge vugge. Husk altid at sikre jer, at alt det sikkerhedsmæssige i orden, da man ikke må gå ned på sikkerheden med en vuggemotor.

Hvad gør søvnen for både dit barn og dig?

Søvn er uhyre vigtigt for både dit barn og jer som forældre. Jeres barn har brug for søvn og hvile, for at kunne klare dagens strabadser igen og igen. Hvis søvnen bliver forstyrret, så kan det have betydning for jeres barns overskud til at lære nyt og prøve nye ting i løbet af dagen.

Det er ikke alene jeres barns søvn, som bliver forbedret med vuggemotoren, det gør jeres faktisk også. Som forældre, så er noget af det, som tærer meget på kræfterne den manglende søvn. Hvis I ikke får tilstrækkelig søvn om natten, vil jeres overskud blive mindre, og det vil have betydning for, hvordan samspillet med jeres barn er i løbet af dagen.

Jo mindre overskud I har, jo mere tilbøjelig I du være til, at komme til at lave de nemme løsninger sammen med barnet. De nemme løsninger kan f.eks. være at klare alle ting for barnet i stedet for roligt at guide barnet i at tilegne sig nogle færdigheder selv. Jo mere søvn, jo mere overskud får I. Jo mere overskud I får, jo mere kan I hjælpe jeres barn med at udvikle sig.