Her skal du rejse hen, hvis du vil give børnene deres vildeste eventyr

Her skal du rejse hen, hvis du vil give børnene deres vildeste eventyr

15/11/2018 0 Af Bjarke

Det er ikke en hemmelighed, at Danmark er et lille land med et begrænset antal steder der virkelig tiltaler den eventyrlystne voksen. Det betyder dog ikke, at de yngre ikke ser det som et eventyr, for dem er verden meget større og fyldt med overraskelser.

Denne artikel er til dig, der ønsker at give dine børn et eventyr de ikke vil glemme i lang tid, som vil blive talt om i flere dage.

Lav slik sammen med børnene

Børn elsker slik og kan hurtigt få ondt i maven, hvis der bliver spist for meget af det. Flødeboller fylder dog ikke særlig meget, og det vil de stadig anse som slik. Social Foodies afholder flødebollekursus på Frederiksberg, I Århus, Hellerup og Lyngby, hvor børn og voksne har mulighed for at lave deres helt egne flødeboller. Kurset er på cirka 2 timer, og i den tid kommer man til at lave 5 små og 5 store flødeboller, som man kan tage med hjem efterfølgende.

Det hele foregår indendørs, så det er helt veloplagt til de koldere måneder som det er nu om dage.

Prisen her kan være ret høj, 299 per person er ikke helt så billigt.

Uforglemmelig oplevelse i København

En anden oplevelse, som er en stor favorit i blandt børn er selvfølgelig Tivoli. Tivoli bliver af mange

betragtet som den bedste turistattraktion i Danmark, af gode årsager, mener vi. Her bliver der

tilbudt noget til en hver smag uanset alder.  Tivoli skuffer sjældent, og kan man ikke lide komme

på et spændende eventyr kan man altid tage derhen. Hold især øje med Tivoli op til højtider eller

events, som eksempelvis Halloween, Jul mv.

Ulempen ved Tivoli er nok mest af alt den høje billetpris.

Brøl, skrig, gøen og hyl skuffer sjældent

Zoologisk Have I København er et andet sted der sjældent skuffer. For børn går det nok aldrig af mode, at komme tæt på og se dyrene, høre dem brøle, observer dem spise, det hele er et stort eventyr for dem, og man behøver ikke engang at tage til Afrika, og risikere Ryanair aflysninger. Det er ikke hverdag at de får en tiger, løve, giraf eller elefant at se, så det vil altid være et eventyr for de små.

Prisen her er temmelig overkommelig.

Den blå planet

Nu hvor Zoologisk Have er på listen, kan man ikke undgå at komme I tanke om det store akvarium, Den Blå Planet. Her får børnene en enestående oplevelse I Nordeuropas største akvarium. Kom tæt på koraller, tag på blækspruttejagt, oplev havodderne helt tæt, se den kløgtige hammerhaj og meget, meget mere. Man kan let bruge flere timer her, da der er så mange forskellige havdyr at se. Det er helt klart en fanfavorit blandt børnene.

Der er masser at opleve som barn i Danmark og man behøver ikke nødvendigvis at tage til udlandet for at give barnet en oplevelse for livet, så slipper man også for at skulle vente på flyet hvis der skulle ske en flyforsinkelse, da det kan være en hovedpine at skulle søge erstatning ved flyforsinkelse.