Gør dit barns garderobe efterårs- og vinterklar

Gør dit barns garderobe efterårs- og vinterklar

11/08/2018 0 Af Bjarke

Sommeren er efterhånden ved at lakke mod enden, og det betyder, at der skal ske udskiftninger i garderoben. Det lette sommertøj skal erstattes med noget varmere, og jakker og andet overtøj skal være klar til det kolde vejr, der kan dukke op når som helst.

10 uundværlige ting til dit barns efterårsgarderobe

 1. En let jakke– det er begyndt at blive koldere udenfor, så det er et must med en let jakke. Den skal dog ikke være alt for tyk, da det ikke helt er vinterkoldt endnu. Find en fin jakke til dit barn på Mini A Ture Jakke Udsalg.
 2. Sweaters– det er praktisk at have nogle sweaters eller striktrøjer liggende i skabet til de koldeste dage, eller hvis barnet skal være udenfor i længere tid ad gangen.
 3. T-shirts– selvom det er halvkoldt, skal barnets T-shirts ikke gemmes alt for langt væk. Når barnet leger indenfor, kan det stadig blive for varmt i lange ærmer.
 4. Trøje eller cardigan– trøjer og cardigans er praktiske, når barnet har T-shirt på. En trøje hjælper med at holde varmen, men den er samtidig let at smide, hvis det alligevel skulle blive for varmt.
 5. Sneakers– i efteråret er man igen tvunget til at gå i lukkede sko, så barnet skal selvfølgelig have et par sneakers, der passer perfekt til skoledagen og legepladsen.
 6. Støvler uden for– til begivenheder hvor det ikke dur at have sneakers på, er et par lette støvler uden for perfekte.
 7. Regntøj– der er ingen tvivl om, at efteråret byder på mange grå og regnfulde dage, men det skal selvfølgelig ikke stoppe børn fra at lege udenfor, så regntøj skal man også have liggende.
 8. Gummistøvler– gummistøvlerne er vigtige på de regnfulde dage, så børnene ikke risikerer at blive syge, fordi de har våde sko og fødder.
 9. Lange bukser– det er selvfølgelig vigtigt med lange bukser, når det kolde vejr melder sin ankomst.
 10. Fleece trøje– på trods af det kolde vejr bruger børn ofte meget tid udenfor, så derfor er det en god idé at have en fleece trøje liggende, som kan bruges som et supplement til en let overgangsjakke, når det er rigtig koldt.

10 uundværlige ting til dit barns vintergarderobe

 1. Flyverdragt – en flyverdragt er et must – især når det sner. Børn elsker at lege i sneen, så selvfølgelig skal de være godt pakket ind.
 2. Vinterjakke – selvom barnet bruger en flyverdragt når han/hun er ude og lege i sneen, er det stadig en god idé med en vinterjakke. Til bilture er det for eksempel smart, at man ikke behøver at proppe sit barn ned i en flyverdragt.
 3. Overtræksbukser – bruger barnet ikke en flyverdragt, er det godt med et par overtræksbukser, der kan kombineres med vinterjakken og holde barnet varmt.
 4. Hue – når vinden er kold, er det vigtigt at kunne holde hoved og ører varme med en hue. Her finder du Huttelihut hue tilbud.
 5. Luffer – når dit barn er udenfor og lege, er det vigtigt med et par luffer, der kan holde de små hænder varme.
 6. Strikvanter – strikvanter kan foretrækkes frem for luffer, når barnet blot skal fra A til B, og lufferne bliver lidt for voldsomme.
 7. Vinterstøvler – det er vigtigt at finde de rette vinterstøvler til sit barn. Vinterstøvler er smarte, når det er koldt, lige meget om der er sne eller ej, så barnet ikke fryser og bliver syg.
 8. Termostøvler – til de dage, hvor det er rigtig vådt, er termostøvler smarte. De er bedre til at afvise vand og mudder end vinterstøvlerne, og de vil også holde fødderne varme.
 9. Trøjer – det er selvfølgelig et must med masser af trøjer i vintermånederne. Både inde og ude er det rart at kunne pakke sig ind i et ekstra lag tøj, så det ikke bliver koldt.
 10. Skiundertøj – selvom man ikke står på ski, er det en god idé at have et sæt skiundertøj liggende, så barnet kan hoppe i det, når han/hun skal være udenfor i længere tid i det kolde vejr.