Giv en bil til dit barn i 18-års gave

04/01/2019 0 Af Bjarke

Runder dit barn snart det skarpe hjørne, så er du sikkert godt i gang med at finde på, hvad du skal give i fødselsdagsgave. Den dag man fylder 18 er en stor dag, og en milepæl, der markerer, at man for alvor er på vej ind i voksenlivet, så derfor gør mange noget stort ud af at holde 18-års fødselsdag for deres barn. Det betyder, at fødselsdagsgaven lige det år, godt må være lidt større end, hvad den normalt ville være.

 

Der er mange fordele ved endelig at fylde 18 år, men én af de største er, at man har friheden til at køre i bil selv. Hvis dit barn allerede har fået kørekort, så skal det selvfølgelig bruges, og derfor er det oplagt at give sit barn en bil i 18-års gave.

 

Det behøver ikke at være en spritny bil; så længe den kan køre og er til at regne med, så skal den nok falde i god jord hos din 18-årige, som vil elske de mange nye muligheder, der følger med, når man får egen bil for første gang. Køber du en brugt bil, så bør du dog sikre dig, at alt er, som det skal være, før du giver den videre til dit barn, som helt sikkert kommer til at bruge den flittigt.

 

For eksempel bør du tjekke om der er behov for et tandremsskift. En udskiftning af tandrem kan især være nødvendigt, hvis du køber en bil, der har kørt mange kilometer. Hvis et tandremsskift er nødvendigt, så få det gjort med det samme. Det kan spare din teenager for en masse penge, og da en ordentlig tandrem er nødvendig for, at bilen kan køre, bør en udskiftning af tandrem også være blevet gjort, når du forærer bilen til dit barn, så den kan bruges med det samme.

 

Du kan hos k2biler finde en god pris på tandremsskift, så det kan blive ordnet nemt og hurtigt. De skriver selv, at man skal tage udskiftning af tandrem alvorligt, at det ødelægger meget mere end tandremmen, hvis den pludselig går i stykker, hvilket gør reparationen endnu dyrere. Derfor er det noget, du bør få gjort, hvis du skal give dit barn en brugt bil i 18-års gave.