Få styr på din bestyrelse

28/01/2019 0 Af Bjarke

Sender dine bestyrelsesmedlemmer også oceaner af mails til hinanden? Det kan ofte være uoverskueligt at holde styr på de mange mails og dokumenter, som florerer i en bestyrelse. Læs her, hvordan du kan få styr på din bestyrelse.

Vi kender det alle sammen. Indbakken tæller flere og flere mails, og til sidst glemmer du at svare på dem allesammen. Det er et problem, hvis du sidder i en bestyrelse. Her er det nemlig vigtigt at tage stilling til alle de mails, som de andre bestyrelsesmedlemmer sender til dig og selvfølgelig også at svare dem.

Sidder du i en bestyrelse og kan nikke genkendende til, at fortrolige og sensitive dokumenter sendes på mail, at bestyrelsesdokumenter arkiveres lokalt enten på din computer eller på din mail, at din bestyrelse ikke har taget stilling til IT-sikkerheden for håndtering af bestyrelsesdokumenter eller at du helt lavpraktisk er nødt til at samle dokumenter fra forskellige mails, inden du tager til bestyrelsesmøde.

I så fald vil ovenstående være en problematik, som dig og din bestyrelse burde få rettet op på. Sikkerheden ved at håndtere fortrolige bestyrelsesdokumenter korrekt bør ikke undervurderes. Det er vigtigt, at de sensitive oplysninger kun er tilgængelig for jeres bestyrelse – og ikke andre.

Derfor anbefaler vi, at hvis du sidder i en bestyrelse, som nikker genkendende til én eller flere af førnævnte situationer, så kan din bestyrelse med fordel gøre brug af Betterboard bestyrelsesportal.

Hvad er BetterBoard?

Betteboard bestyrelsesportal kan hjælpe dig og din bestyrelse med at beskytte fortrolige og sensitive dokumenter. Portalen er samtidig hundrede procent cloudbaseret, hvilket betyder at den hverken kræver installation eller integration. Du kan logge på portalen ligegyldigt, hvor du opholder dig, hvis bare du har din enhed på dig. Portalen har et enkelt design med fokus på brugervenligheden.

Med andre ord forsøger BetterBoard-portalen at optimere din bestyrelses arbejdsmetoder og øge effektiviteten. Ved at indføre portalen i din daglige bestyrelse kan du gøre det nemt og sikkert at sende oplysninger, fortrolige dokumenter eller mødetidspunkter til de andre bestyrelsesmedlemmer.

Skab et overblik, en højere sikkerhed og et nemmere samarbejde hos din bestyrelse ved at prøve BetterBoard bestyrelsesportal.