Få en flot og stærk græsplæne på en uge

Få en flot og stærk græsplæne på en uge

26/08/2020 0 Af Bjarke

Har du en forestilling om, hvor skønt det bliver, når ungerne kan lege og spille fodbold ude i haven? Og blegner håbet om at få sådan en græsplæne lidt, når det der er i din have, mere ligner en pløjemark?

Så kan du enten sukke dybt og fortvivle over, at det har meget lange udsigter, inden det kan blive sådan. Eller du kan skyde den smarte genvej ved at lægge rullegræs ud.

Rullegræs er nemt, hurtigt og rigtig praktisk. Med rullegræs får dine drømme om en tæt og flot græsplæne hurtigt ben at gå på.

Hvad er rullegræs?

Rullegræs er noget græs, som er godt i vækst. Det ligger i nogle baner på omkring en halv meters bredde og en længde på omkring 2 meter. Disse baner er rullet sammen – heraf navnet. Når græsset er rullet sammen, så undgår man, at det knækker, og så er det nemt at rulle ud igen der, hvor det skal bruges.

Det smarte ved rullegræs er først og fremmest, at det kan lægges på det klargjorde stykke jord og fortsætte sin vækst der. Hvis du sørger for at få vandet græsset tilstrækkeligt i starten, så vil dets rødder hurtigt få fat i den underliggende jord, og så bliver det hurtigt stærkt nok til, at ungerne kan rende ud på det.

Rullegræsset fra Prodana er sammensat af fem forskellige græssorter, som supplerer hinanden på den bedste måde. Og det giver en smuk og velafbalanceret græsplæne.

Hvor hurtigt kan der gås på rullegræsset?

Det kræver en del forberedelse at gøre et stykke jord klar til at blive lagt rullegræs ud på. Jordstykket skal være helt plant og tromlet, og det skal være vandet igennem. Herefter kan græsset lægges ud på jorden. Der kan godt trædes forsigtigt på det med det samme, men græsset skal have ro til at udvikle sit rodnet, inden børn og hunde kan lukkes ud på det.

Men allerede efter nogle få uger vil det være muligt at bruge græsplænen på en lidt mere aktiv måde. Det betyder, at dine drømme om at sende ungerne på græs kan gå i opfyldelse meget meget hurtigere, end det ville vare, hvis du skulle begynde processen der, hvor du sår græsfrøene og venter på, at det gror til og bliver stærkt nok til at blive trådt på.

Hvor kan du bestille rullegræs henne?

Der findes flere planteskoler, der forhandler rullegræs. Hvis du gerne have noget rullegræs, som både er af en god kvalitet og ret billigt, så kan du for eksempel se her, hvor du bliver informerer om Prodana rullegræs, pris på billigt rullegræs og om, hvordan du nemt og hurtigt kan få anlagt en flot og tæt græsplæne.

Du kan vælge imellem selv at lægge græsset ud eller at få en god pris fra et professionelt firma, der kan lægge græsset ud for dig.

Du kan få indhente tilbud fra et par dygtige anlægsgartnere, der kan løse opgaven for dig. De tilbud kan du så sammenligne og vurdere, om det eventuelt skal være det ene eller det andet tilbud, du skal benytte dig af.