En sovesofa giver flere sovepladser

En sovesofa giver flere sovepladser

25/08/2020 0 Af Bjarke

Er I en stor børnefamilie, så er der brug for mange sovepladser i hjemmet. Senge fylder ret meget i indretningen, og kniber det med pladsen, eller prioriterer I mere gulvplads, så kan det være smart at tænke lidt anderledes i forhold til sengepladserne.

Du kan for eksempel give nogle af børnene nogle køjesenge, eller du kan tænke i noget med en sovesofa. Begge dele vil kunne frigive noget gulvplads. Vælger du for eksempel en løsning med en sovesofa, så er der flere fordele ved det.

Fordele ved en sovesofa

Den helt åbenlyse fordel der er ved en sovesofa er, at den kan være sofa om dagen og seng om natten. Dermed giver det en bedre udnyttelse af pladsen. Mange moderne sovesofaer ligner almindelige pæne sofaer til forveksling, og det betyder, at du sagtens kan have den stående i stuen.

Så kan du finde en flot sofa, som passer godt til resten af dine møbler, og når den så skal forvandles til en seng, så er det bare at slå sofaen ud.

Hvis du ikke har brug for sovepladserne hver dag, så behøver du ikke at have så mange senge stående. Så kan sovepladserne i sofaen nøjes med at være i spil, når de skal bruges. De er fine at bruge til weekendbørn eller overnattende gæster.

Det kan også være den helt geniale pladsbesparende løsning, når du bor småt. Det sparer du meget gulvplads ved. Har du et lille sommerhus eller kolonihave, så vil det også være oplagt at have en sovesofa der. I det hele taget sparer det meget plads, at din sofa kan forvandles til en seng.

Vælg en smuk retro sovesofa

Der er mange sovesofaer at vælge imellem. De fås i alle mulige stilarter. Går du efter en sovesofa, som er meget stilfuld, så kan du med fordel se efter en model i retro design.  Så får du en elegant og flot retro sovesofa, som tilføjer noget god stil til din stue, og som samtidig kan laves om til en sseng af god kvalitet.

Hvis du vælger sådan en model, så kan du slå to fluer med ét smæk, for så får du både en smuk og solid sofa og en eller to ekstra sovepladser på en gang. Det er virkelig smart, og det kan være den perfekte løsning i mange hjem.

En retro sovesofa kan således både være et smukt indslag i indretningen og en eller to ekstra sengepladser enten til jer selv eller til jeres gæster. Det sparer på pladsen samtidig med, at sofaen er god at sidde i, og den klæder dine øvrige møbler. Desuden er kvaliteten af sengen så god, at du ikke kommer til at savne en seng.

Sovesofaen er genial, hvor pladsen er begrænset

Med en sovesofa kan du få plads til nogle ekstra sovepladser, selv om pladsen i hjemmet er begrænset. Har du en sovesofa, så vil du altid kunne have et par uventede gæster til at overnatte.

Du kan have nogle børn til at sove i den, eller du kan selv sove i den og lade børnene sove i deres egne senge.

En sovesofa er også genial at have stående i sommerhuset, hvor der kan være begrænset plads. I stedet for at have et gæsteværelse fyldt med senge, så kan du have en sofa, som gæster kan overnatte i. Det kan også være, at du selv sover i den, fordi det er et meget lille hus.

I det hele taget er en sovesofa meget pladsbesparende. I forhold til hvor meget en dobbeltseng ellers fylder, så optager en sofa ikke nær så meget plads på gulvet. Det er virkelig smart.