En hurtig vejledning til forståelse af dit barn

En hurtig vejledning til forståelse af dit barn

04/03/2015 0 Af Bjarke

At forstå dit barn er en af ​​de vigtigste ting, du bør lære som forælder. Det er meget nyttigt at blive effektiv til at styre og pleje dit barn, når de vokser og modnes. Du skal huske på, at dit barn har en unik personlighed, der forbliver ensartet i hele livet.

En af måderne du kan forstå dit barn på er at observere dem, når de sover, spiser eller spiller. Kig efter de konsekvente træk. Hvilke aktiviteter kan de bedst lide? Er justering til ændringer nemt for dem, eller har de brug for tid til at blive fortrolig med disse ting? Disse ting er et barns normale karakteristika, og dit barn er måske ikke en undtagelse.

Så meget som muligt, har tid til at tale med dine børn, da dette er afgørende for at få information og forståelse. I tilfælde af små børn kræver de mindre verbalt sprog og mere ansigtsudtryk og kropssprog for at forstå deres tanker og følelser. At stille dem spørgsmål vil give dem mulighed for at dele deres følelser til dig.

For eksempel, i stedet for at spørge dem, hvad de gjorde i skole, spørg dem, hvad de byggede med deres blokke i dag. I stedet for at spørge dem om de spillede med deres legekammerat, fokusere på spillet, de spillede.

En anden måde at forstå dit barn på er at se på deres miljø for at lære om en bestemt adfærd, som du har observeret. Slægtninge, børnepasningsleverandører, venner, lærere, fællesskabet, hjemmet og andre aspekter af miljøet kan spille en afgørende rolle i dit barns adfærd. For eksempel, hvis dit barn viser aggressivitet overfor andre børn i skolen, vil du måske finde ud af alle mulige kilder til deres aggressive adfærd.

Nogle mulige vinkler ville være deres tilknytning til et andet barn, der også viser aggressive tendenser. Miljøet derhjemme er en anden mulig kilde til en sådan adfærd. Har der været konflikter og argumenter hjemme på det seneste, som blev set af dit barn? Hvad med i samfundet? Dette er nogle vinkler, du bør overveje, når du forsøger at finde årsagen til dit barns aggressive adfærd.

Derudover kan du lære om dit barn ved at observere andre børn, der tilhører den samme aldersgruppe. Du kan tjekke vores anbefalede bøger og gennemse vores hjemmeside, for mange tips og dybdegående viden om børns udvikling. Husk på, at du gik gennem de samme faser som et barn, så mere eller mindre vil opførelsen af ​​børn i samme fase være ens. Udviklingshastigheden gennem hvert trin er dog en personlig ting.

Ved at forstå dit barns udvikling vil du være i stand til at give dem muligheder såvel som legetøj, der kan øge deres udvikling og forberede dem til næste fase af deres vækst. Samtidig vil du som forælder kunne sætte forventninger og grænser, der er acceptable for dit barn.

At være en ansvarlig forælder er svært specielt i denne dag og alder, når forældre bruger mere tid på at arbejde end at være sammen med deres børn. Kvalitetstid er svært at opnå, når du forsøger at jonglere din tid mellem virksomhedsliv og forældreskab. Ikke mange mennesker opnår succes i forældrene, og det kan være frustrerende fra din side. Forståelse for dit barn er en effektiv måde at blive vellykket i forældrenes kunst.