Dette udstyr skal dine børn bruge til ridning

30/03/2019 0 Af Bjarke

Når dit barn starter til ridning, er det vigtigt, at du skaffer det rigtige udstyr. Er du i tvivl om, hvad der skal bruges som nybegynder, så læs med her.

 

Er dit barn lige startet eller skal dit barn til at starte til ridning, så er det måske en helt ny verden, der har åbnet sig for dig. En verden der byder på en masse nye ting, som du skal kende til. Og et af de områder, som det kræver, at du kender til, er ride udstyret.  Der er en del rideudstyr som er vigtigt at skaffe, når dit barn begynder til ridning.

 

I denne artikel præsenterer vi dig for nogle af de vigtige udstyrsdele, som du skal købe som nybegynder.

 

Ridebukser hjælper med at blive siddende

 

Det er vigtigt at have gode ridebukser allerede fra start af. De hjælper dig med at sidde bedre fast på hesten. Støtten er især vigtig som nybegynder, da det kan få en godt fra start. Bukserne er også produceret, således at man ikke får gnavesår eller mærker på benene. Så spar dit barn for gnavesår og mærker ved at købe et par gode ridebukser.

 

Ridehjelmen beskytter mod hovedskader

 

Sikkerheden skal være i top, når dit barn begynder at ride. Derfor er det alfa omega at købe en god ridehjelm, så du beskytter barnet mod hovedskader ved et eventuelt styrt. Det kan blandt andet være en One K ridehjelm. Selv den sødeste hest kan smide dig af, hvis der sker noget uventet, så underkend ikke vigtigheden med en hjelm. På den måde er dit barn godt beskyttet.

 

 

Hold grebet med gode handsker

 

For at holde dig oppe på hesten er det vigtigt at kunne holde godt fast i tøjlerne. Det er sådan du styrer hesten. Derfor er det vigtigt at holde fast, selv når hesten laver en uventet bevægelse med hovedet. Dit barn kan meget bedre holde fast på tøjlerne, hvis du sikrer dig at købe ridehandsker. Ridehandsker giver et meget bedre greb, og de beskytter mod brandsår.