Derfor skal du lære dine børn et trylletrick eller to

Derfor skal du lære dine børn et trylletrick eller to

23/06/2020 0 Af Bjarke

Trylleri er noget helt særligt, og udover at det er en måde at få børnene væk fra skærmene på, er det også en super måde at gøre de mere nysgerrige på – for trylleri og magi er nogle pudsige affærer.

Hvis du vil introducere dine børn til trylleri, kan du eventuelt vælge at hyre en tryllekunstner for børn, som kan komme hjem og lære dine børn et trylletrick eller to, men hvis du selv er en haj til magi og trylleri, kan du også bare gøre det selv.

Introducer dem for et magisk univers

Barnet har rigtig godt af den nysgerrighed, som ofte vil opstå i forbindelse med trylleri, fordi man ikke helt kan gennemskue, hvordan det er muligt. Derfor er det også en super god ide at introducere dine børn til magiens verden.

I kan eventuelt holde en magi-aften, hvor I booker en tryllekunstner, som skal komme og lære børnene nogle tricks. Så kan børnene eventuelt invitere nogle venner over, da det hele blive lidt sjovere, hvis vennerne også er en del af det. Det kan måske endda blive starten på en rigtig fed trylleklub, hvor børnene øver sig i trylletricks og magi.

Det er i øvrigt muligt at besøge en tryllebutik som Pegani, der er landets største trylleforhandler. Når man først har været her en gang, så vil man besøge den igen og igen for det er nogle af de mest spændende ting, de har at byde på. Den ligger placeret nede i Horsens og det betyder altså at den er forholdsvis central for alle.

En anden mulighed er at besøge en engelsk trylleforhandler. Dem af der et hav af, men en af de største er den, der hedder penguinmagic.

dem væk fra skærmene

Noget andet, som er smart ved at introducere børnene for trylleri, er, at du får børnene væk fra skærmene. I disse tider fylder tablets, mobiler og computer meget for børn, så her kan trylleriet være et lille afbræk fra det, som både sørger for, at barnets nysgerrighed og fantasi bliver styrket, men også at barnet får set sine venner i virkeligheden, frem for at mødes på en skærm, hvor man ikke har den samme nærkontakt.

Det kan altså godt betale sig at lære dine børn et trylletrick eller to.