Den bedste måde at kurere en baby hoste på

Den bedste måde at kurere en baby hoste på

24/12/2015 0 Af Bjarke

Den kolde eller enhver sygdom, der får barnets krop til at opbygge overskydende slimhinde i brystet og lungerne, kan være ødelæggende for forældrene. Børn kan ofte ikke hoste slimhinden alene, hvilket gør det sværere at trække vejret, mens sygdommen bærer på. Heldigvis kan du hjælpe barnet med at skabe en hoste stærk nok til at slippe af med slimhinden. Folk bruger en række teknikker, men kun en er sikker at bruge på babyer.

Hvorfor percussion er sikreste

Nogle måder, hvorpå folk har brugt til at få et barn til at hoste, omfatter at klappe barnet midt på ryggen, som om du burper barnet, stikker en finger i halsen for at rydde ud slim og andre usikre metoder. For at sikre at din baby er sikker, mens du rydder hans luftvej, skal forældre bruge percussionsmetoden til at inducere hoste. Forældre til børn, der har cystisk fibrose, bruger percussion til at fjerne lungerne af slimhinde. Én slags percussion er at bruge en cupped hånd til babyens øvre ryg. Dette område er fjernet af delikat knogler, som en forælder måske ved et uheld vil skade under proceduren. Det er også en noninvasiv procedure, da det ikke kræver, at du holder noget i barnet, hvilket kan forårsage yderligere obstruktion eller skade.

Præparater

Percussionsmetoden kræver en kuppet hånd. Læg hånden flad, palmsiden ned på en flad overflade. Bøj hånden op på det punkt, hvor fingrene forbinder til håndfladen. Tommelfingeren skal forblive lige eller parallelt med hånden. Øv percussing ved at tappe den cupped hånd let mod din egen hud. Gør bevægelsen mere fast, men ikke nok til at forårsage smerte. Målet er at producere en høj lyd, der også er hul, ifølge University of Chicago Medicine Comer Children’s Hospital. Hospitalet råder over, at en slappende lyd betyder, at hånden ikke er cupped korrekt. Tag babyens tøj af og efterlader på en tynd skjorte.

Hvordan det er gjort

Cystic Fibrosis Foundation tyder på, at du placerer barnet, så tyngdekraften hjælper med at producere en hoste for at løsne slimhinde. Du kan holde babyen i dine omgange sidelæns og derved skabe vinkelrette vinkler med din krop og hans. Læn babyen over en pude eller støtte brystet med din fri hånd. Med din cupped hånd skal du bruge percussion øverst til højre eller øverst til venstre på babyens ryg. Hold trøjen mellem din hånd og babyens krop. Brug percussion i op til 40 minutter. For en baby har du sandsynligvis brug for mindre tid.

Rensning af slimhinden

Tør enhver spyt eller slim med en klud, da den kommer ud. Brug en pære sprøjte til at suge den slimede ud af babyens mund, som det produceres. Din baby kan have svært ved at udvise det. Forældre bør konsultere deres børns børnelæge, inden de anvender en metode til at inducere hoste af en eller anden grund.