Danmark rundt med dit barn

Danmark rundt med dit barn

10/07/2018 0 Af Bjarke

Det gode vejr og den varme sol kalder nærmest på ferie, og ikke nødvendigvis til udlandet. Nogle familier har allerede booket den helt store rejse for flere måneder siden, andre har ikke de vilde ferieplaner endnu. For alle jer der sidder med et barn eller flere herhjemme og ikke har nogle ferieplaner forud, så kan en tur rundt i Danmark være en god måde at holde ferie på og nyde den varme danske sommer.

På farten i bil

En god, nem og hurtig måde at komme rundt i Danmark på er i bil. Her er der ofte plads til lidt mere baggage med på tur, og lidt god musik fra radioen til at holde humøret højt. Bilferien er for mange familier en sikker vinder, hvor man kan veksle mellem lange og korte ture og ellers kører rundt som det passer jer. Hvis I ikke selv ligger inde med en bil, kan den heldigvis lånes relativt billigt. Du kan nemt søge dig frem via Google til den nemmeste løsning for dig og din familie. Med en bil kan du og familien nemt komme vidt omkring i Danmark, og se lige præcis det i har lyst til. Det kan være at I skal en tur rundt på Sjælland, måske på Ø-hop, eller kører fra Nord til Syd i Jylland med forskellige spændende stop på vejen. Danmark ligger heldigvis inde med en helt masse spændende aktiviteter for hele familien, hvor borge, museer, strande, parker og spændende byer ligger spredt over hele landet. Selvom turen kan virke lige til, skal man huske at Danmark et et relativt omkostningsrigt land at rejse i. Både benzin, mad, overnatning samt andre ting er relativt dyre i Danmark. Hvis I ikke selv har fået sparet de penge op det kræver at rejse rundt med, så kan I heldigvis tage et lån, så hele familien kan komme på en dejlig sommerferie. Lån penge og tag lige præcis det lån som passer til jeres behov nemt og hurtigt på nettet. Et lån behøver ikke at løbe op i den helt store sum, det kan være at I blot mangler nogle tusinde kroner til at få den økonomiske rådighed det kræver for at få drømmeferien på plads.

Op i sadlen

Til den lidt mere aktive familie er en anden mulighed at tage på cykelferie rundt i Danmark. Turen er ofte mere anstrængende, og baggagen skal begrænses. Denne tur er måske for familier med lidt større børn som har mulighed og mod å at cykle selv. En cykeltur kan være berigende på mange måder. Naturen er omkring en og man kan indånde den rene danske luft mens solens stråler varmer kroppen op, hvis cykelturen i sig selv ikke er nok. For overnatning kan man både sove på hotel, bed and breakfast eller måske i telt for den helt modige familie. Man skal tage til overvejelse at man nok ikke kommer helt så langt på cykel som i bil, og en god nats søvn ofte er nødvendig for at man kan fortsætte dagen efter.

Vandreferien for de stærke

Hvis hele familien har en gemt spejder i sig, kan man vælge ta tage turen rundt i Danmark på ben. Hvert medlem af familien kan pakke en lettere rygsæk, få trukket et par gode vandresko over fødderne og så ellers afsted til fods. Med denne type ferie kommer man heller ikke helt så langt som med bil eller cykel, men turen er udfordrende på en helt andet måde, og giver ofte familien en helt anden form for god sommerferie. Hvis man trænger til en pause på turen, eller godt vil bevæge sig længere ud end hvad benene rækker til, kan man nemt gøre brug af både tog og bus, som man kan bruge til de helt lange trækninger. Dermed får man stadig mulighed for at tage turen rundt i Danmark, dels til fods og dels med lidt hjælp fra den offentlige transport.