Brug boblefolie til sikker opbevaring til børnenes legetøj

Brug boblefolie til sikker opbevaring til børnenes legetøj

24/10/2020 0 Af Bjarke

Kender du problemet med at have for meget legetøj liggende? Eller har du gemt det meste væk på loftet? Mange forældre kender til mængden af legetøj som børn får i løbet af barndommen, og mange må derfor også se til når meget af det skal kasseres. Med boblefolie er du sikker på at beskytte børnenes legetøj i længere tid, så de kan få mere glæde ud af det.

Benyt god boblefolie for sikker opbevaring

Du kender godt boblefolie fra når der bliver tilsendt pakker. Det er en nem og billig måde, at sikre der ikke sker indholdet noget under transporten. I tilfældet af opbevaring, sikrer du at der ikke sker legetøjet noget, på grund af omkringliggende faktorer. Det kan fx være fugt eller dyr, der kunne komme i nærheden. Mange personer bruger flyttekasser eller lignende, men det beskytter ikke mod fugt. Og noget legetøj er mere sart end andet. Det kan også være en god måde at sikre legetøjet ikke ødelægger andre ting, det skulle ligge i nærheden af. Du kan finde et bredt udvalg af boblefolie, så der vil med garanti være en favorittype til dig.

Især oplagt til sæsonpræget

Boblefolie er et yderst oplagt valg til sæsonpræget legetøj, som ikke er så hårdført igen. Det kan nemlig være lidt omstændigt at pakke alt legetøj ind, så overvej gerne, hvad der behøver indpakning.

Men udover det sæsonprægede legetøj, så er det også oplagt til det værdifulde legetøj. Det kan være du som forælder selv har gemt noget af det legetøj, du legede med som barn. Det kan være et nostalgisk minde, som du ikke ønsker at skille dig af med. Og hvis du ikke har behov for at mindes hver dag, kan det være en god idé at pakke det godt ind, så det kan komme op på loftet eller ned i kælderen.

Fungerer også ved salg af legetøj

Hvis børnene en dag skulle blive for gamle til deres legetøj, og I gerne vil sælge det videre, så er der også her mulighed for at bruge boblefolie med fordel. Man kan nogle gange sælge det i lokalområdet, men andre gange kommer køberne længere væk fra, hvilket betyder legetøjet skal sendes med posten. Her kan du pakke legetøjet ind i boblefolie, så det kommer sikkert frem til den nye ejer. På den måde undgår du, at legetøjet skulle blive skadet af eventuelle stød.