5 måder at tale med dit barn om vold

5 måder at tale med dit barn om vold

28/10/2016 0 Af Bjarke

Tungt publicerede voldshandlinger, der opstår i skoleindstillinger, frygter ofte og forvirrer unge børn. Det er vigtigt at indse, at dit barn forstår mere, end du måske tror. Hvis de sker for at se eller høre om voldelige handlinger, skal de have dem til at give dem tilstrækkelig vejledning og information for at hjælpe med at sætte deres frygt tilpas. Her er et par måder at diskutere vold med dit barn på.

Lad dit barn vide, at de er sikre.

Tilfælde af vold i skolerne kan skabe følelser af frygt og angst hos børn i alle aldre. Det er vigtigt at forsikre dem om, at skoler normalt er et meget sikkert sted. Tillad dem at udtrykke deres følelser af usikkerhed over for dig og hjælpe dem med at komme op på måder at holde sig trygge, hvis vold sker omkring dem. At give dem mulighed for at finde en pålidelig voksen i deres skole er al den opmuntring, nogle børn måtte have brug for at føle sig trygge i klassen.

Tillad dit barn at stille spørgsmål.

Lad dit barn stille dig spørgsmål i stedet for at antage, hvad de måske vil vide, kunne spare dig for mange vanskeligheder i det lange løb. Prøv ikke at straks tilbyde overvældende mængder information om vold. Du skal blot besvare deres spørgsmål på en klar og præcis måde for at eliminere forvirring. Giv altid dine forklaringer med medfølelse og lethed.

Sluk nyhederne omkring dit barn.

Mens du ikke kan beskytte dit barn mod alt, hvad der sker, kan du styre mængden af ​​information, de bruger. De nyhedsprogrammerende voksne er udstyret til at behandle let kan være meget skræmmende for små børn. Hvis de er i rummet, skal du slukke for fjernsynet eller tænde lysere programmering, som bliver lettere for dem at forstå.

Forklar at vold aldrig er en løsning.

Af og til begår folk voldelige handlinger, fordi de lider af følelsesløshed, ofte forårsaget af problemer, der er uden for deres kontrol. Hjælp dit barn til at forstå, at selv når de føler sig hjælpeløse, bør de aldrig personligt ty til vold. Lad dem vide, at de altid altid kan diskutere deres følelser med dig.

Fortæl dit barn, hvordan de er sikre.

I stedet for at tilbyde generaliseringer om, at dit barn er sikkert, fortæl dem, hvilke bestræbelser der er på plads for at holde dem sikre. Forklar sikkerhedssystemer, brandalarmer, sikkerhedsseler, døre, der låses automatisk, og selv de første respondenter, der altid er svært på arbejde for altid at holde børnene sikre. Lad dem vide, at deres sikkerhed har været prioriteret, og at det hele tiden bliver bevogtet, kan hjælpe dem med at udvikle en følelse af sikkerhed.

Selvom vold er et vanskeligt emne, kan det være ret nemt at berolige dit barn i krisetider. Husk at små mennesker ofte står over for meget store følelser, når der opstår noget forvirrende, og deres bekymringer er gyldige. Hvis du arbejder med dit barn for at hjælpe dem med at fornemme deres følelser nu, vil det hjælpe dem med at vokse op og blive følelsesmæssigt sunde medlemmer af samfundet!