5 Ideer til at forkæle verdens bedste far

5 Ideer til at forkæle verdens bedste far

04/11/2018 0 Af Bjarke

Vil du gerne forkæle din far, det kan være en overraskelse til fars dag, en fødselsdagsgave eller bare fordi du gerne vil fortælle ham at han er den bedste. Her giver vi dig lidt idéer til både aktiviteter og gaver du kan give din far.

Tag ud og spis god mad– Er der noget din far med garanti vil elske, så er det at tage ud og spise et lækkert måltid mad med dig. Er det længe siden du har brugt noget kvalitetstid med din far hvor i bare har været jer to og ingen andre, så kan du være sikker på at han vil nyde hvert et sekund i dit selskab. Find det bedste sted i byen og tag ud og få en stor bøf og et godt glas vin, der skal ikke mangle noget når man gerne vil forkæle verdens bedste far.

Tag en tur i biografen– Hvem elsker ikke at tage en tur i biografen og se en god film. Hvis din far elsker at se en god film og slappe af, så er dette helt klart en oplevelse han vil se frem til. Det kan være han har gået længe og snakket om en ny film han gerne vil se, så giv ham et par billetter og tag ind se den med ham.

Giv ham et ophold med wellness– Et ophold med spa. Wellness og massage er noget vi allesammen kan bruge. Vi lever i en tid hvor vi stresser mere end nogensinde før. Børnene skal afleveres i skolen, vi skal køre dem til sport og diverse aktiviteter, vi skal lave mad, handle ind, betale regninger og meget mere. Det kan hurtigt blive stressende og sjældent har vi tid til rigtig at få slappet af. På et wellnessophold er der dog ingen forpligtelser, her kan du læne dig tilbage og nyde de lækre faciliteter, tage et glas champagne og bare slappe af. På dette link, kan du finde endnu flere oplevelsesgaver til far.

Giv din far en god bog– Hvis din far er typen som hellere vil sidde med en god bog en fredag aften end at se endnu et ligegyldigt afsnit af vild med dans, så er der ingen tvivl om at han vil blive glad for en god bog. Start med at finde frem til hvad han normalt læser, er det biografier, romaner eller selvhjælpsbøger? Når du har fundet frem til den genre han læser mest kan du få hjælp i en bogbutik til hvad der sælger mest lige nu.

Tag på et pizzakursus– Er din far vild med pizza, men er han ikke ligefrem en mester til at lave pizzaen selv, så kunne det måske være en oplagt gave at give ham et kursus i at lave pizza. På et sådan kursus vil han lære at lave og ælte dejen, rulle den ud vælge det rette tilbehør. Det foregår ofte sammen med en gruppe, her vil der blive smagt på pizzaerne efter samt blive drukket lidt god vin og fortalt gode historier.