3 ting som du bør prøve, før du tager et kviklån

3 ting som du bør prøve, før du tager et kviklån

07/12/2018 0 Af Bjarke

Mange danskere føler, at december er den økonomisk hårdeste måned i kalenderåret. Der er mange udgifter som hænger uløseligt sammen med jul, hvor en af de tungeste poster er gaver til familie og venner. Det er meget forskelligt fra person til person, hvor mange man er på “gaveliste” med, så derfor tilstræber vi med denne liste at give nogle generelle og simple råd til, hvordan du får mest ud af din privatøkonomi. Vi har slutteligt tilføjet, hvordan du på bedste vis kan tage et lån. Du bør nemlig tilstræbe at tage et kviklån hos en sammenligningsside som Fair-laan.dk , idet sammenligningssider som nævnte formidler lån på vegne af mange låneudbydere, og det øger din chance for det bedste kviklån.

1. Få overblik over din privatøkonomi

Der er mange udgifter i december måned, så det handler i høj grad om at få et overblik, så du kan udarbejde et præcist og realistisk budget, som du kan gå efter. Du bør derfor se på, hvad du har af indtægter og af faste udgifter, så du kender til dit præcise rådighedsbeløb.

Du bør efterfølgende sætte dig ned og bruge den nødvendige tid på at lægge en præcis plan for, hvor mange ekstra udgifter, som du har i forbindelse med den kommende tid. Dette gøres med henblik på have det fulde overblik over de samlede indtægter og udgifter.

2. Hold dig til budgettet

Det kan være en god ide at skære ned på faste udgifter som streamingtjenester, hvis man forsøger at spare op. I dette tilfælde vil det dog være lidt for sent at skære sådanne ydelser fra, hvorfor du bør fokusere på at undgå impulskøb. Årsagen til dette er naturligvis, at det er umuligt at budgettere med impulskøb, idet disse, som navnet indikerer, sker impulsivt hvilket strider imod hele pointen med at udarbejde et budget.

3. Spar på dit rådighedsbeløb

Hvis du har nogle gavekort liggende, kan du eventuelt bruge disse på gaver, så du ikke forbruger af dit rådighedsbeløb.

En anden måde hvorpå du kan spare eller få mere ud af dit rådighedsbeløb er at anvende sammenligningstjenester som pricerunner.dk, så du med større sandsynlighed får markedets bedste pris på et givent produkt.

Tag et kviklån hvis du mangler penge

Når du har gjort dit bedste for at holde dig inden for de opstillede budgetter, kan du altid låne til at dække det sidste, så du ikke behøver at slå dig selv i hovedet over din økonomiske situation. Mange betragter lånemarkedet som en stor og forvirrende jungle, men hvis du blot tager et hurtigt kig på en sammenligningstjeneste som fair-laan.dk, vil du sikkert være uenig i dette. Du opdager derimod hvor nemt og enkelt det er at finde det rette kviklån til din privatøkonomi.

Årsagen til dette er, at fair-laan formidler lån på vegne af mange forskellige låneudbydere, hvorfor du får præsenteret lånemuligheder fra mange udbydere på en overskuelig måde, så du nemt kan vælge det kviklån, som du mener er det bedste lån til lige netop din økonomiske situation.