3 sportsgrene din datter kan starte til

31/01/2019 0 Af Bjarke

Du vil gerne have, at din datter begynder til en sportsgren, men du er i tvivl om hvilken. Her er tre sportsgrene, som din datter kan starte til.

 

Motion er sundt, og derfor er det en god idé at sætte vores børn i gang med sportsgrene allerede fra en tidlig alder. Nogle forældre har nærmest allerede kastet sin søn ud på en fodboldbane, før han er blevet født. Men når det gælder små piger, så kan fædre og mødre godt have det sværere med at finde en sportsgren, da de er bange for, at kontaktsport kan være for voldsomt for deres lille pige.

 

Her har du tre sportsgrene, som du kan skubbe din datter til uden at være nervøs for, at hun får et los over skinnebenet.

 

Livet er en dans – også når det er en sportsgren

 

Hvis du kæmper med at finde en sportsgren, hvor din datter ikke risikerer at blive sparket ligesom til fodbold eller slå sig i det hele taget, så er dans det perfekte match. Dans handler om kondition, teknik og finesse. Og så er det skide sjovt. Musik og rytme kan kun gøre én glad, og din datter vil med sikkerhed elske få sin daglige motion gennem dansen.

 

Motion i poolen

 

Det kan også være, at du allerede har fundet ud af, at din datter er en sand vandhund. Hun elsker at være i vandet, og du skal næste slæbe hende med op fra poolen, når I er på badeferie. Hvis det er tilfældet, så er svømning en god mulighed, for at din datter kan have det sjovt, mens hun får sin daglige motion. Du skal heller ikke være nervøs for, at hun slår sig, da det ikke er en kontaktsport.

 

Ingen fest uden hest

 

Er din datter derimod en sand dyreelsker, så kan ridning være den helt rette idé til en sportsgren, som hun kan gå til. Det er godt nok i den dyre ende, for hverken hest eller rideudstyr er billigt. Du kan dog finde gode tilbud på rideudstyr til din horzepå: https://www.horsefashion.dk/.