3 hurtige til indretning af stuen

31/01/2019 0 Af Bjarke

Indretning er individuelt, og det kan være særdeles svært at bestemme sig for, hvordan boligen skal indrettes. Vi giver dig tre hurtige tips til indretningen af din stue.

 

Du har måske netop købt nyt hus, eller måske ønsker du bare at friske stuen op med en ny indretning og nye møbler. Når du skal indrette stuen, vil der være mange muligheder. Der er mange farver at vælge mellem til vægge og loft, og stuens indtryk skabes typisk gennem møbler, og de ting du vælger at hænge op på væggene.

 

Alt i alt kan det være en meget svær opgave at indrette stuen, som typisk er det fællesrum, som dig og familien bruger allermest. Skal det give et roligt indtryk eller skal det give følelsen af ’power’?

 

Du får her tre hurtige råd og idéer til indretningen af din stue.

 

Nye, pæne møbler

 

Står du og skal indrette din nye stue, eller bare give din nuværende stue et pift med en ny indretning, så bør du starte med at overveje, hvordan det skal møbleres. Skal det være nye Reick Møbler fra https://webshop.reick.dk/,eller skal det være et mere gammeldags look med ældre og brugte møbler. Møbler har meget at sige, når det kommer til det look, som du ønsker i din stue. Derfor er det en god idé at begynde med at overveje, hvilke møbler som du ønsker at have stående i din stue.

 

Nye farver giver et pift

 

Uanset om du vælger nye farver til dine vægge, eller om de blot skal males over, så giver en ny omgang maling til rummet et pift. Når du har valgt dine møbler, så bør du begynde at vælge farver til vægge og loft, således at det sammen med de nye møbler giver det ønskede udtryk.

 

En stor fladskærm til aftenhyggen

 

Ser dig og din familie en del fjernsyn, så kan det være en virkelig god investering at købe en stor fladskærm til aftenhyggen. Det store tv giver både en eksklusiv følelse i rummet, men samtidig slipper du for at få ondt i nakken eller lave knibe øvelser med øjnene hver aften, når I skal se Netflix.