Mærker

Der er 37 mærker
 • Add to bag

  Add to bag er det perfekte tweensmærke til unge mellem 8 og 16 år.

  Add to bag har særligt fokus på deres fede jeans design, der laves med flotte slid og vask detaljer for et mere ungdommeligt og råt udseende.

  Add to bag har dog også fyldt ud styr på overtøjet! Skjorter, tshirts, kjoler m.m. er alt sammen at finde i det stilsikre sortiment, der får unge drenge og piger til at se cool ud i friske farver og gode kvaliteter.  

  Hold øje med de nye spændende Add to bag produkter her hos SEEDS.

 • BeLasnier

  BeLasnier er Benjamin Lasniers smarte tøjkollektion, som er kendetegnet af farver, liv og lækre materialer.

  Den populære unge superstjerne har ikke bare overført hans charme og kække attitude til sit eget brand, men også gjort BeLasnier tøj let genkendeligt og in blandt de yngre.

  Tøjet rummer masser af energi og overskud, og de rå print, gennemtænkte farvevalg og super faconer giver BeLasnier en ekstra dimension, men ikke ser mange steder! 

  Find selv dit eget flotte Belasnier tøj her på siden.

 • By Hound

  By Hound designer trendy tøj til unge teenagepiger!

  Deres målsætning er at skille sig ud fra det traditionelle look, og derfor finder By Hound inspiration I den voksne modeverden, hvor de fedeste tendenser tilføjes massevis af ung energi og spændende kant.

  By Hound henter inspiration til deres design i skolegården, på gaden og alle mulige andre spændende steder i verden, hvor stilsikre teenagere har deres gang.

  Resultatet taler for sig selv og kommer til udtryk blandt perfekte farver og snit, der kombineres på nye spændende måder og giver ordet trendy en helt ny dimension!

  Se de stilsikre By Hound kollektioner lige her.

 • Celavi

  CeLaVi klæder dit barn på til dagens udfordringer – og det gør de med et væld af flotte farver og finurlige design!

  CeLaVi laver farvestrålende under- og overtøj til børn, der vækker liv og glade dage. For hos CeLaVi laver man tøj efter den filosofi, at unge drenge og piger skal have mulighed for at slå sig løs i naturen i alt slags vejr. Derfor er der ikke noget, der hedder dårligt vejr – slet ikke hvis man er iført CeLaVi udendørstøj!

  CeLaVi regntøj og overtøj er nemlig skræddersyet til at gå til kamp mod dårligt vejr – alt imens de kedelige traditionelle farver er strøget til fordel for en farvepallette, der giver en grå regnvejrsdag baghjul med dens kreative og livlige look.

  Vælg blandt de mange flotte CeLaVi farver her hos SEEDS.  

 • Claire

  Claire er børnetøj, som er produceret i utroligt lækre materialer og under socialt ansvarlige forhold.

  Mærket Claire er kendetegnet ved at have utroligt fine farver – ofte i pastel – samt underspillede print, mønstre og faconer. Det giver mærket et helt unikt liv og en samtidigt afslappet karakter, der hviler i sine egne sommerlige referencer i kraft af de ofte afdæmpede nuancer.

  Claire giver derfor de yngre børn et yndefuldt og afslappet look, der både passer til hverdag og særlige anledninger.

  Se mere til Claire Børnetøj her på siden.

 • Cost bart

  Cost bart laver tøj til unge i alderen 8 til 16, der ønsker et cool look af street-fashion.

  Tøjet emmer af kant og attitude, og kommer i en lækkert kvalitet. Søger du et godt tilbud har vi desuden ofte Cost bart udsalg, hvor du kan gøre et fund.

  Cost bart tøj er et særligt hit hos de drenge og piger, der vil have et lidt mere råt og opsigtsvækkende look. Inspireret af gademoden og modetøj skaber Cost bart et innovativt look, der garanterer et personligt udtryk med en herlig attitude.

 • CR7

  Undertøj og sokker fra CR7 – Christiano Ronaldos eget mærke!

  Hop i et par underbukser eller sokker fra CR7 og scor de flotte mål – ligesom Ronaldo.

  Han er hurtig, han kan drible og han kan sparke til en bold som ingen andre! Han er måske verdens bedste fodboldspiller, og hvis du har en derhjemme, der spiller fodbold, kender du garanteret navnet, der altid er på fodboldkenderes læber: Christiano Ronaldo.

  Christiano Ronaldo er uden tvivl en af de mest idoliserede sportsstjerner i hele verden. Han spiller fodbold for en af de absolut største klubber i historien, han terroriserer modstanderens forsvar, og han scorer alle de vigtige og spektakulære mål for sit hold. Derudover er han indehaver af sit eget brand CR7 – opkaldt efter personen selv og trøjenummeret, der har fulgt ham det meste af karrieren.

  Hos Seeds finder du undertøj og sokker fra superstjernens eget mærke, noget der med garanti vil gøre alle fodboldglade drenge ellevilde, for hvem vil ikke gerne låne lidt af magien og selv score de flotte mål i skolegården eller fodboldklubben?

  Med underbukser eller sokker på, der stammer direkte fra fodboldhelten selv, kan det næsten ikke gå galt. Selvtilliden vil uden tvivl få et spark bagi, og fodbolden kommer til at rulle som aldrig set før, når man ”låner” lidt af magien fra ham, der både er i fjernsynet, på Playstationen og fodboldplakater i massevis.

  Undertøjet og sokkerne fra CR7 kommer i et væld af farver og mønstre. Du finder boksershorts i mange farvesammensætninger med CR7 logoet eller et billede i Ronaldos kendte frisparksposition på lårsiden og Ronaldo navnet på elastikken. Sokkerne kommer ligeledes i mange udformninger med flotte farver og striber, hvorpå der også er klare indikationer for, at det er Ronaldos produkter.

  De flotte sokker leveres i en 3-pack, mens de mega seje underbukserne bliver leveret i en 2-pack. 

 • D-XEL

  D-Xel tøj til modebevidste unge

  Når tøjet skal matche modekravene fra den 8 – 16 årige, skal der stå D-Xel i nakken. Her finder du moderigtig tøj til drenge og piger.

  D-Xel laver fedt modetøj til alle drenge og piger, der er på jagt efter tøj, der kan fremhæve deres egen personlige stil. Tøjet er tiltænkt unge i ”tween” alderen, som er den periode, hvor man ikke kan kaldes barn, men heller ikke nødvendigvis er blevet rigtig teenager. D-Xel er mærket til dem der gerne vil udtrykke sig gennem fedt tøj med cool detaljer og kant.

 • DC

  DC Shoe Co USA – eller blot DC – er et fedt skater eller streetmærke til drenge!

  Mærket er vidt kendt for særligt skateboard sport, hvor deres sko, tshirts, trøjer og caps har været fast inventar i mange, mange år.

  DC tøjet er både til yngre drenge og teenagere, men er også et ungdomsmærke, som bæres af endnu ældre unge eller voksne personer i skatermiljøet.

  Mærket hører til inden for eliten i skaterverden og er synonymt med fedt street wear til drenge. 

  Tjek selv udvalget her hos SEEDS og lad din dreng hoppe i cool DC tøj, inden han næste gang skal erobre skolegården eller skaterbanen.

 • Didriksons

  Hold varmen med Didriksons! Overtøj i verdensklasse, cool design og flotte farver til de kolde danske sæsoner. Perfekt overtøj til drenge og piger.

  Når du først har været iført en jakke eller andet overtøj fra Didriksons, er du ikke i tvivl om, hvorfor mærket er et populært valg, når de kolde temperaturer skal skærmes fra kroppen.

  Didriksons er både dejlig varmeisolerende, holdbart og så er tøjet lavet i fedt skandinavisk design, der er de kolde dage modstandsdygtige og samtidig sikrer masser af bevægelsesfrihed.

  Hop selv i mærkets lækre tøj og oplev, hvordan overtøj kan være lækkert, praktisk og moderne på samme tid. 

 • Grunt

  Grunt producerer tøj til både drenge og piger i alderen 8 – 16 år. Med fede print og cool design er det en ren vinder.

  Grunt producerer lækkert tøj i et fedt design til både drenge og piger. Med udgangspunkt i kollektioner til de 8 – 16 årige, er Grunt tøj tiltænkt ”tweens”, som er et begreb, der dækker over personer i samme aldersgruppe, hvor man ikke længere er et barn, men heller ikke nødvendigvis kan kaldes rigtig teenager. Ikke desto mindre har de unge mennesker i disse årgange ofte en rigtig god idé om, hvad de vil gå i, når det kommer til at finde tøj, som falder i deres smag – og det gør Grunt tøj heldigvis.

 • Hound

  Hound producerer fedt drengetøj til unge mellem 8 og 16 år.

  Tøjet er trendy og designet med inspiration fra de voksnes modeverden, hvilket giver moderigtigt tøj til unge drenge og teenagere.

  Udtrykket er designet med inspiration fra den voksne modescene, men tøjet er tilpasset med masser af rå energi og snit, der rammer en ungdommelig nerve, som aldrig bliver kedelig.

  Hound råder over et bredt sortiment, hvor der er stor variation i de enkelte looks. Tøjet findes med et have af spænende motiver, farver, nuancer og ekstra detaljer, der giver tøjet sit eget unikke liv.

  Se de fede Hound produkter lige her hos SEEDS.

 • Hummel

  Hummel

  Hummel børnetøj og sneakers er til børn, der elsker det sportsinspirerende look, hvor friske farver og klassiske danske snit forenes i et mærke, der har leveret elsket tøj i gennem mange generationer.  

  Du kender nok allerede Hummels tøj fra dine forældres generation, fra sport, tv eller modeblade, eller måske fordi du selv har haft noget af deres kulørte påklædning i din egen garderobe. Uanset hvad er Hummel et mærke, der er svært at komme udenom, og som med inspiration fra bl.a. den berømte 70’er tracksuit laver fashion til alle aldersgrupper, ligesom det forsyner idrætsforeninger med sportstøj.

  Hos SEEDS er vi stolte af at kunne præsentere et fantastisk udvalg af Hummel, som du finder lige her.

 • Højtryk

  Højtryk er eksperter inden for spændende tilbehør og accessories.

  Mærket producerer alt fra keyhangers til tasker, halskæder, bælter m.m., der sætter liv og farver i hverdagen.

  Højtryk har tit fede statements eller de mest populære navne på deres accessories. Det er blandt andet Messi, Ronaldo, One Direction eller Bieber, som altid falder i god smag hos de yngre drenge og piger.

  Designet er altid udført med et glimt i øjet, og med tilbehøret fra Højtryk er det en smal sag at pifte hverdags- eller festlooket helt op.

  Find det perfekte tilbehør her hos SEEDS.

 • JEFF

  Jeff producerer lækkert drengetøj i friske farver og stærk kvalitet.

  Hvad enten du søger Jeff bukser, bluser eller pyjamas. Hvorfor ikke overraske derhjemme med super fedt tøj – lavet specielt til rigtige drenge. 

  Jeff er et brand, der producerer lækkert tøj til drenge i alderen 8 – 16 år. Jeff producerer med andre ord tøj til ”tweens”, der er et ord, som dækker over en fase af livet, hvor du unge mennesker ikke kan kategoriseres som børn længere, men heller ikke nødvendigvis er blevet rigtige teenagere. De fleste i den aldersgruppe har dog stadig en rigtig stærkt mening, hvad angår deres tøj.

 • Kids-Up

  Kids Up er børnetøj til både drenge og piger.

  Tøjet er i en dejlig kvalitet og modellerne har en stor variation i deres udtryk med mange forskellige stoftyper, print og andre detaljer.

  Bestiller du børnetøj fra Kids Up, er du garanteret et fedt produkt, der leverer en masse smarte print, mønstre og fart på farverne.

  Kids Up er både for drenge og piger, der søger tøj med et fedt udtryk til en bred vifte af variationsmuligheder.

 • Koin

  Koin børnetøj

  Koin producerer børnetøjsmærker i et mere voksent og råt look til de 3-12 årige.

  Seje drenge og piger vil elske tøj fra Koin. Med sin tilgang til børnetøj præsenterer Koin super fede bukser og jeans samt overdele, der har rå print og en flot visuel fremtoning.

  Da Koin designer modetøj til børn helt fra 3 til 12 år, rammer de en gruppe af unge, hvor mange har en idé om hvad der er moderne, og måske har det set storebror, storesøster eller større børn fra skolen gå klædt i noget tøj, der ser sejt og interessant ud.

 • Lego wear

  LEGO wear – fantasifuldt tøj til børn

  Evigt populære LEGO har i generationer begejstret med deres fantastiske legetøj til børn i alle aldre. I dag er børn så heldige, at kunne finde sejt LEGO wear tøj med fede detaljer på hylderne.

  LEGO er måske det mest kendte legetøj verden over.  Børn har i årevis elsket at lege med de populære legoklodser og nu kan de også være så heldige at få fedt LEGO tøj på.

 • Levi`s kids

  Få den ægte fede fornemmelse af autentisk jeans wear med Levi’s Kids!

  Levi’s Kids er – nøjagtigt som det originale Levi’s brand – indbegrebet af kvalitets tøj. Det ikoniske jeans look findes ikke bedre til børn og unge, end det gør hos Levi’s Kids. Farverne er fyldige, slidstyrken er i top og i det hele taget er tøjet som man kender det: nemlig fra absolut øverste skuffe.

  Levi’s Kids findes naturligvis i de klassiske blue jeans farver, men vi forhandler både deres mørke og lyse nuancer her fra siden.

  Find de fede Levi’s produkter lige herunder.

 • Maybee

  Maybee tilbyder moderigtig og fantasifyldt tøj, der altid har detaljerne i orden.

  Maybee kan med garanti ramme det du ønsker med deres mange flotte og kreative kollektioner af både bukser, undertøj, trøjer og t-shirts.

  Hvis du har en pige, der holder af lækkert moderigtigt tøj, vil hun elske Maybee!

 • ME TOO

  Me Too laver cool tøj til drenge og piger. Du får altid en glimrende kvalitet og tøj, der har forrygende farver og en masse sjove detaljer. Husk også at se vores udsalgsvarer fra Me Too – lækkert børnetøj til kanon priser.

  Når du bestiller børnetøj fra Me Too, bestiller du tøj fra en kollektion, der er fyldt med et hav af seje detaljer i form af tryk, farver og mønstre, som er et hit ved drenge og piger.

  Me Too producerer pige og drengetøj med deres helt eget udtryk, der kan indgå i alle garderober og giver et cool og moderne look. De mange varer fås fra helt små størrelser og helt frem til en str. 10 år. Du kan derfor finde tøj til de helt små, lige så vel som du kan finde det i fællesskab med de lidt større børn, der selv er bevidste om, hvad de har lyst til at gå i.

  Med tøj fra Me Too er det let, for både drenge og piger, at matche forskellige elementer, der tilsammen danner grundlag for en personlig stil. De mange bukser, bluser t-shirts og meget andet, kan sættes sammen på mange måder, så man kan finde sig et helt sæt, eller bare vælge de enkelte dele, man simpelthen ikke kan lade være. Me Too laver tøj der sidder løst på kroppen i et afslappet look, trøjer, jakker og shorts og en masse andet, der gør det muligt at have et komfortabelt hverdagslook, hvor det hele sidder som det skal, samtidig med at det tilbyder fleksibilitet, så der er gode bevægelsesmuligheder for børnene.

  De mange forskellige udtryk og udformninger gør det desuden muligt at bruge tøjet til andet end bare hverdag. Snup det eventuelt på til næste fødselsdag, familiearrangement eller næste gang der venter jeg en sjov udflugt. Tøj fra Me Too kan nemlig snildt sammensættes med både øvrige dele fra samme mærke eller ting, der allerede findes i klædeskabet, så du får et friskt og sprælsk udseende.

  Se i øvrigt efter de gode tilbud fra vores Me Too udsalg. Her kan du gøre dig et decideret scoop og få fedt børnetøj til en super pris.

  Me Too er tøj, der klæder alle dejlige unger. 

 • Melton

  Melton producerer børnetøj med udgangspunkt i komfort, pasform og naturligvis kvalitet.

  Derfor er der ikke noget at sige til, at Melton i løbet af de mere end de 30 år, de har produceret børnetøj, har opnået et stærkt ry inden for slidstyrke, bevægelsesfrihed og naturligvis design.

  Melton kombinerer i stor stil deres flotte pasform og faconer med farvenuancer i mint og pastel såvel som lys og mørk.

  Melton laver både stærkt og funktionelt overtøj og fodtøj, men er absolut også kendt for deres bløde strømper, leggins og strømpebukser, som er produceret i lækker blød uld.

  Find det bløde, farverige Melton tøj lige her hos SEEDS.

 • Name it

  Name it laver flot og nutidigt tøj til børn og tweens.

  Det gør de ved at se på den mode, der kendetegner de voksnes verden. Herefter oversætter virksomheden elegant aktuelle de tendenser, og omsætter dem til lækkert tøj, som falder i de unges smag.

  Name it skaber kvalitetsprodukter, som er komfortable og giver mulighed for at skabe individuelle look. Tøjet produceres i både raske og klare farver, og Name it jonglerer også elegant med motiver og print, der pryder mange tshirts og toppe.

  Hos Name it finder både drenge og piger nyt yndlingstøj – skabt ud fra filosofien om at tøj både kan se fantastisk ud og føles lige så behageligt.

 • Next Level

  Tøj fra Next Level er til den kompromisløse dreng eller pige mellem 8 – 16 år, der vil se cool ud og gå klædt i de nyeste trends.

  Hos Next Level skaber man modetøj til de børn, der ikke er gamle nok til at købe tøj samme sted som de voksne, men har et ønske om at se godt ud i det tøj, de går i. Deres inspiration kommer blandt andet fra musikkens verden og ungdomskulturer, hvorfra afsættet sikrer forskellige looks inden for de nyeste tendenser til unge modebevidste mennesker.

  De unge 8 – 16 årige befinder sig nemlig i en alder, hvor tøjet er et vigtigt redskab til at fremme deres personlighed. Det er vigtigt at se rigtig ud, og det at se rigtig ud indbefatter det rigtige tøj med den rigtige signalværdi.

  Next Level laver cool tøj med et hav af friske detaljer, hvor især deres print på t-shirts og toppe skiller sig ud, som værende helt unikke og udført i en stil, der helt sikkert vil bidrage til et mere individuelt look.

  Hos Seeds har vi sørget for et stort udvalg, der gør det muligt, at sammensætte de mange fede stykker tøj og klæde sig virkelig smart på. Desuden har tøjet en helt suveræn pasform, som sikre et fit, der får det i forvejen lækre tøj til at stå endnu mere frem. Materialerne er lavet ud fra en code of conduct, der f.eks. sikrer, at print er trykt uden PVC, der indeholder hormonforstyrrende kemikalier. Derudover er brugen allergifremkaldende stoffer udelukket, hvilket ikke bare har betydning for den gode samvittighed, men gør at det tøj der trækkes på, ikke bare er godt for dit look, men også er en fornøjelig ven af huden.  

  Next Level laver tøj til alle årstider, så du kan finde fede jakker til drenge og piger, der holder kroppen varm og tør i de måneder der byder på lave temperaturer samt sne og slud. Til de dejligt varme måneder har vi naturligvis et kæmpe udvalg af lækre produkter med herlige detaljer, der passer perfekt til en dag med solskin. 

  Gør din dreng eller pige glad med moderigtig miljøbevidst tøj fra Next Level.

 • Passero

  Passero er tilbehør og accessories i friske farver og design.

  Hos SEEDS har vi i lang tid solgt Passero tilbehør til skarpe priser til glæde for både drenge og piger. Blandt varerne finder du ofte alt fra tørklæder og smykker til ure og mobilcovers.

  Med Passero accessories får garderoben skruet op for liv og farver, og det er pludseligt let at pifte et helt almindeligt sæt hverdagstøj op med en masse sjove detaljer.

  Find dit Passero tilbehør lige her.

 • Petrol

 • QueenZ

  QueenZ pigetøj

  Piger i mellem 8 – 16 år elsker tøj fra QueenZ! De laver nemlig moderigtig tøj, der kommer i et væld af fede udtryk med unikke detaljer.

 • Quiksilver

  Se vores udvalg at det populære Quicksilver børnetøj til unge fra 8 - 16 år.

  Quicksilver har i mange år været et uhyggeligt populært mærke med tydelige referencer til det surfermiljø, det er udsprunget fra. Det casual look, komforten og friheden til at bevæge sig forenes på bedste vis med friske, fyldige farver og kreative motiver.

  Quicksilver er i særdeleshed kendt for deres fede caps og flotte shorts, der er at finde på alle strande i sommermånederne. Men Quicksilver er i lige så høj grad kendt for deres brede appel i gadebilledet, hvor deres tshirts indgår perfekt i det urbane miljø.

  Se mere til Quicksilver her hos SEEDS.

 • Rebus

  Rebus laver både tøj til drenge og piger. Mærket er utroligt vellidt, da det kombinerer flot børnetøj med god pris og stærk holdbarhed.

  Rebus tøj til børn er kendt for flotte farver, der ofte sammensættes kreativt og originalt. Mærket er desuden blevet ekstra populært, da det er slidstærkt og kan holde til turen i vaskemaskinen.

  Rebus designer børnetøj med sprudlende motiver og gode pasform, så tøjet ikke bare ser livligt ud, men også er til at bevæge sig i. Tøjet spænder vidt og brandet forhandler alt fra undertøj og overtøj til udendørstøj og nattøj

  Se mere til Rebus her hos SEEDS.

 • RG 512

  RG 512 er indbegrebet af urbant street wear til drenge.

  Det farverige tøj fra RG 512 har sin helt egen ånd. Tøjet ligner nemlig ikke traditionelt børnetøj eller tweens wear – og det med god grund.

  For hos RG 512 er tonen rå og designet har masser af karakter og kant. Tag bare de mange tshirts, som er prydet seje, originale print og motiver. Her er der attitude for fuld skrue og unikt design til unge drenge, der vil have deres egen cool stil.

  RG 512 har et perfekt råt drengelook, og vi er glade for at have de kreative produkter i sortimentet her hos SEEDS.

  Find dit nye smarte street wear lige her.

 • SkidtPyt

  Mangler du fede accessories og frisk tilbehør til tøjet? Så er SkidtPyt et perfekt match!

  SkidtPyt har samme afsender som de populære mærker Kids-up og D-XEL, som vi også forhandler her hos SEEDS, og mærket har derfor fuld styr på at designe smart tilbehør, som passer perfekt til både yngre børn og tweens.

  SkidtPyt forhandler accessories i flotte farver og passer perfekt til den øvrige garderobe.  Du finder det smarte tilbehør lige her.

 • SPORT Sofie Schnoor

  SPORT by Sofie Schnoor er elegant pigetøj til den aktive pige.

  Tøjet er lavet i lækre, bløde materialer, der sidder godt på kroppen. SPORT by Sofie Schnoor er fleksibelt tøj med masser af stræk, så det følger kroppens bevægelser.

  SPORT Sofie Schnoor egner sig perfekt til gymnastiktimen, dans, yoga m.m., men er også super behageligt at tage på en ganske almindelig hverdag, hvor man bare gerne vil gå i noget rart.

  SPORT Sofie Schnoor er det perfekte valg til friske piger, som vil have tøj med masser af energi i frisk design.

  Find det smarte look lige her på siden.

 • Tumble N Dry

 • X-boys

  X-boys er et dansk mærke til unge drenge I alderen 6-16 år.

  Hos X-boys lægges der stor vægt på, at drengene, der burger tøjet, hverken skal nøjes med enten design eller komfort. Hos X-boys får man begge dele pakket ind i vellykket tøj til aldersgruppen.

  X-boys er ikke bange får at eksperimentere og gå nye veje, hvilket resultere i originalt tøj i fede farver, fede snit og med masser af seje detaljer.

  Du finder det smarte tøj lige her.

 • X-girls

  Piger I alderen 6 – 16 år, der går i tøj fra X-girls, oplever både at have lækkert design samt tøj, som sidder godt på kroppen.

  X-girls er nemlig et flot mærke, som lægger vægt på, at design og komfort sagtens kan gå hånd i hånd. Det beviser de gang på gang med deres flotte kollektioner, der rummer flotte farver, gode pasform, kreative motiver og i det hele taget har alt, der er ønskværdigt til garderoben.

  X-girls er perfekt til pigen, der vil have sit eget individuelle udtryk, men samtidig søger tøj, der er in.

  Se det spændende udvalg her hos SEEDS.

Viser 1 - 37 af 37

Til toppen