Mærker

Der er 39 mærker
 • Add to bag

  Add to bag er det perfekte tweensmærke til unge mellem 8 og 16 år.

  Add to bag har særligt fokus på deres fede jeans design, der laves med flotte slid og vask detaljer for et mere ungdommeligt og råt udseende.

  Add to bag har dog også fyldt ud styr på overtøjet! Skjorter, tshirts, kjoler m.m. er alt sammen at finde i det stilsikre sortiment, der får unge drenge og piger til at se cool ud i friske farver og gode kvaliteter.  

  Hold øje med de nye spændende Add to bag produkter her hos SEEDS.

 • BeLasnier

  BeLasnier er Benjamin Lasniers smarte tøjkollektion, som er kendetegnet af farver, liv og lækre materialer.

  Den populære unge superstjerne har ikke bare overført hans charme og kække attitude til sit eget brand, men også gjort BeLasnier tøj let genkendeligt og in blandt de yngre.

  Tøjet rummer masser af energi og overskud, og de rå print, gennemtænkte farvevalg og super faconer giver BeLasnier en ekstra dimension, men ikke ser mange steder! 

  Find selv dit eget flotte Belasnier tøj her på siden.

 • By Hound

  By Hound designer trendy tøj til unge teenagepiger!

  Deres målsætning er at skille sig ud fra det traditionelle look, og derfor finder By Hound inspiration I den voksne modeverden, hvor de fedeste tendenser tilføjes massevis af ung energi og spændende kant.

  By Hound henter inspiration til deres design i skolegården, på gaden og alle mulige andre spændende steder i verden, hvor stilsikre teenagere har deres gang.

  Resultatet taler for sig selv og kommer til udtryk blandt perfekte farver og snit, der kombineres på nye spændende måder og giver ordet trendy en helt ny dimension!

  Se de stilsikre By Hound kollektioner lige her.

 • Celavi

  CeLaVi klæder dit barn på til dagens udfordringer – og det gør de med et væld af flotte farver og finurlige design!

  CeLaVi laver farvestrålende under- og overtøj til børn, der vækker liv og glade dage. For hos CeLaVi laver man tøj efter den filosofi, at unge drenge og piger skal have mulighed for at slå sig løs i naturen i alt slags vejr. Derfor er der ikke noget, der hedder dårligt vejr – slet ikke hvis man er iført CeLaVi udendørstøj!

  CeLaVi regntøj og overtøj er nemlig skræddersyet til at gå til kamp mod dårligt vejr – alt imens de kedelige traditionelle farver er strøget til fordel for en farvepallette, der giver en grå regnvejrsdag baghjul med dens kreative og livlige look.

  Vælg blandt de mange flotte CeLaVi farver her hos SEEDS.  

 • Cost bart

  Cost bart laver tøj til unge i alderen 8 til 16, der ønsker et cool look af street-fashion.

  Tøjet emmer af kant og attitude, og kommer i en lækkert kvalitet. Søger du et godt tilbud har vi desuden ofte Cost bart udsalg, hvor du kan gøre et fund.

  Cost bart tøj er et særligt hit hos de drenge og piger, der vil have et lidt mere råt og opsigtsvækkende look. Inspireret af gademoden og modetøj skaber Cost bart et innovativt look, der garanterer et personligt udtryk med en herlig attitude.

 • CR7

  Undertøj og sokker fra CR7 – Christiano Ronaldos eget mærke!

  Hop i et par underbukser eller sokker fra CR7 og scor de flotte mål – ligesom Ronaldo.

  Han er hurtig, han kan drible og han kan sparke til en bold som ingen andre! Han er måske verdens bedste fodboldspiller, og hvis du har en derhjemme, der spiller fodbold, kender du garanteret navnet, der altid er på fodboldkenderes læber: Christiano Ronaldo.

  Christiano Ronaldo er uden tvivl en af de mest idoliserede sportsstjerner i hele verden. Han spiller fodbold for en af de absolut største klubber i historien, han terroriserer modstanderens forsvar, og han scorer alle de vigtige og spektakulære mål for sit hold. Derudover er han indehaver af sit eget brand CR7 – opkaldt efter personen selv og trøjenummeret, der har fulgt ham det meste af karrieren.

  Hos Seeds finder du undertøj og sokker fra superstjernens eget mærke, noget der med garanti vil gøre alle fodboldglade drenge ellevilde, for hvem vil ikke gerne låne lidt af magien og selv score de flotte mål i skolegården eller fodboldklubben?

  Med underbukser eller sokker på, der stammer direkte fra fodboldhelten selv, kan det næsten ikke gå galt. Selvtilliden vil uden tvivl få et spark bagi, og fodbolden kommer til at rulle som aldrig set før, når man ”låner” lidt af magien fra ham, der både er i fjernsynet, på Playstationen og fodboldplakater i massevis.

  Undertøjet og sokkerne fra CR7 kommer i et væld af farver og mønstre. Du finder boksershorts i mange farvesammensætninger med CR7 logoet eller et billede i Ronaldos kendte frisparksposition på lårsiden og Ronaldo navnet på elastikken. Sokkerne kommer ligeledes i mange udformninger med flotte farver og striber, hvorpå der også er klare indikationer for, at det er Ronaldos produkter.

  De flotte sokker leveres i en 3-pack, mens de mega seje underbukserne bliver leveret i en 2-pack. 

 • Creamie

 • D-XEL

  D-Xel tøj til modebevidste unge

  Når tøjet skal matche modekravene fra den 8 – 16 årige, skal der stå D-Xel i nakken. Her finder du moderigtig tøj til drenge og piger.

  D-Xel laver fedt modetøj til alle drenge og piger, der er på jagt efter tøj, der kan fremhæve deres egen personlige stil. Tøjet er tiltænkt unge i ”tween” alderen, som er den periode, hvor man ikke kan kaldes barn, men heller ikke nødvendigvis er blevet rigtig teenager. D-Xel er mærket til dem der gerne vil udtrykke sig gennem fedt tøj med cool detaljer og kant.

 • DC

  DC Shoe Co USA – eller blot DC – er et fedt skater eller streetmærke til drenge!

  Mærket er vidt kendt for særligt skateboard sport, hvor deres sko, tshirts, trøjer og caps har været fast inventar i mange, mange år.

  DC tøjet er både til yngre drenge og teenagere, men er også et ungdomsmærke, som bæres af endnu ældre unge eller voksne personer i skatermiljøet.

  Mærket hører til inden for eliten i skaterverden og er synonymt med fedt street wear til drenge. 

  Tjek selv udvalget her hos SEEDS og lad din dreng hoppe i cool DC tøj, inden han næste gang skal erobre skolegården eller skaterbanen.

 • Didriksons

  Hold varmen med Didriksons! Overtøj i verdensklasse, cool design og flotte farver til de kolde danske sæsoner. Perfekt overtøj til drenge og piger.

  Når du først har været iført en jakke eller andet overtøj fra Didriksons, er du ikke i tvivl om, hvorfor mærket er et populært valg, når de kolde temperaturer skal skærmes fra kroppen.

  Didriksons er både dejlig varmeisolerende, holdbart og så er tøjet lavet i fedt skandinavisk design, der er de kolde dage modstandsdygtige og samtidig sikrer masser af bevægelsesfrihed.

  Hop selv i mærkets lækre tøj og oplev, hvordan overtøj kan være lækkert, praktisk og moderne på samme tid. 

 • First Grade

 • Groovy

 • Grunt

  Grunt producerer tøj til både drenge og piger i alderen 8 – 16 år. Med fede print og cool design er det en ren vinder.

  Grunt producerer lækkert tøj i et fedt design til både drenge og piger. Med udgangspunkt i kollektioner til de 8 – 16 årige, er Grunt tøj tiltænkt ”tweens”, som er et begreb, der dækker over personer i samme aldersgruppe, hvor man ikke længere er et barn, men heller ikke nødvendigvis kan kaldes rigtig teenager. Ikke desto mindre har de unge mennesker i disse årgange ofte en rigtig god idé om, hvad de vil gå i, når det kommer til at finde tøj, som falder i deres smag – og det gør Grunt tøj heldigvis.

 • Hound

  Hound producerer fedt drengetøj til unge mellem 8 og 16 år.

  Tøjet er trendy og designet med inspiration fra de voksnes modeverden, hvilket giver moderigtigt tøj til unge drenge og teenagere.

  Udtrykket er designet med inspiration fra den voksne modescene, men tøjet er tilpasset med masser af rå energi og snit, der rammer en ungdommelig nerve, som aldrig bliver kedelig.

  Hound råder over et bredt sortiment, hvor der er stor variation i de enkelte looks. Tøjet findes med et have af spænende motiver, farver, nuancer og ekstra detaljer, der giver tøjet sit eget unikke liv.

  Se de fede Hound produkter lige her hos SEEDS.

 • Hummel

  Hummel

  Hummel børnetøj og sneakers er til børn, der elsker det sportsinspirerende look, hvor friske farver og klassiske danske snit forenes i et mærke, der har leveret elsket tøj i gennem mange generationer.  

  Du kender nok allerede Hummels tøj fra dine forældres generation, fra sport, tv eller modeblade, eller måske fordi du selv har haft noget af deres kulørte påklædning i din egen garderobe. Uanset hvad er Hummel et mærke, der er svært at komme udenom, og som med inspiration fra bl.a. den berømte 70’er tracksuit laver fashion til alle aldersgrupper, ligesom det forsyner idrætsforeninger med sportstøj.

  Hos SEEDS er vi stolte af at kunne præsentere et fantastisk udvalg af Hummel, som du finder lige her.

 • Hust & Claire

  Hust & Claire er børnetøj, som er produceret i utroligt lækre materialer og under socialt ansvarlige forhold.

  Mærket Hust & Claire er kendetegnet ved at have utroligt fine farver – ofte i pastel – samt underspillede print, mønstre og faconer. Det giver mærket et helt unikt liv og en samtidigt afslappet karakter, der hviler i sine egne sommerlige referencer i kraft af de ofte afdæmpede nuancer.

  Hust & Claire giver derfor de yngre børn et yndefuldt og afslappet look, der både passer til hverdag og særlige anledninger.

  Se mere til Hust & Claire Børnetøj her på siden.

 • Højtryk

  Højtryk er eksperter inden for spændende tilbehør og accessories.

  Mærket producerer alt fra keyhangers til tasker, halskæder, bælter m.m., der sætter liv og farver i hverdagen.

  Højtryk har tit fede statements eller de mest populære navne på deres accessories. Det er blandt andet Messi, Ronaldo, One Direction eller Bieber, som altid falder i god smag hos de yngre drenge og piger.

  Designet er altid udført med et glimt i øjet, og med tilbehøret fra Højtryk er det en smal sag at pifte hverdags- eller festlooket helt op.

  Find det perfekte tilbehør her hos SEEDS.

 • JEFF

  Jeff producerer lækkert drengetøj i friske farver og stærk kvalitet.

  Hvad enten du søger Jeff bukser, bluser eller pyjamas. Hvorfor ikke overraske derhjemme med super fedt tøj – lavet specielt til rigtige drenge. 

  Jeff er et brand, der producerer lækkert tøj til drenge i alderen 8 – 16 år. Jeff producerer med andre ord tøj til ”tweens”, der er et ord, som dækker over en fase af livet, hvor du unge mennesker ikke kan kategoriseres som børn længere, men heller ikke nødvendigvis er blevet rigtige teenagere. De fleste i den aldersgruppe har dog stadig en rigtig stærkt mening, hvad angår deres tøj.

 • Kids-Up

  Kids Up er børnetøj til både drenge og piger.

  Tøjet er i en dejlig kvalitet og modellerne har en stor variation i deres udtryk med mange forskellige stoftyper, print og andre detaljer.

  Bestiller du børnetøj fra Kids Up, er du garanteret et fedt produkt, der leverer en masse smarte print, mønstre og fart på farverne.

  Kids Up er både for drenge og piger, der søger tøj med et fedt udtryk til en bred vifte af variationsmuligheder.

 • Koin

  Koin børnetøj

  Koin producerer børnetøjsmærker i et mere voksent og råt look til de 3-12 årige.

  Seje drenge og piger vil elske tøj fra Koin. Med sin tilgang til børnetøj præsenterer Koin super fede bukser og jeans samt overdele, der har rå print og en flot visuel fremtoning.

  Da Koin designer modetøj til børn helt fra 3 til 12 år, rammer de en gruppe af unge, hvor mange har en idé om hvad der er moderne, og måske har det set storebror, storesøster eller større børn fra skolen gå klædt i noget tøj, der ser sejt og interessant ud.

Viser 1 - 20 af 39

Til toppen